Moterų fitnesas

Jei padarytume vyrų apklausą, kokios moterų figūros jiems atrodo patraukliausiai – neabejoju, jog atsakymai būtų labai skirtingi. Vieniems patinka „šakaliukai“, kitiems – „pilnutės“…tačiau sportuojančios merginos sulaukia daugiausiai vyriško dėmesio. Vistik sportiškų figūrų taip pat yra daug rūšių: nuo „lengvai pabėgiojančios“ iki „fitneso čempionės“.

Tačiau yra ir tarpinis variantas, kuris moters kūno nepaverčia „raumenų kalnu“, o kiekvienas iškilimas atsiranda kaip tik ten, kur ir turi būti. Tai „bikini fitnesas“.

Pagrindinis „bikini fitneso“ privalumas yra tas, kad moterys, kurios tuo reguliariai užsiima – gali didžiuotis stangriomis sėdmenimis, tobulu pilvuku, tačiau priešingai nei įprastas fitnesas – ši sporto rūšis moterų nepaverčia vyriškomos. Tai optimaliausias variantas norint atrodyti tobulai, ypač su bikiniu. Pateiksiu dvi pagrindines prievoles, kurios yra neišvengiamos norint tapsi „bikini fitness“ modeliu:

Griežtai sureguliuota mityba:
subalansuota mityba, praturtinta vaisiais ir daržovėmis, norint tapsi „bikini fitness” modeliu, yra tiek pat svarbi kaip ir pats sportas. Tinkamas maistas, valgomas tinkamu metu ir tinkamais kiekiais, padeda atsikratyti celiulito kur kas efektyviau už bet kokius masažus ar anticeliulitinius kremus.

Sportas:
kaip jau minėjau – tiek sportas, tiek ir mityba yra labai svarbios „bikini fitness” dalys. Jei vieną išmesite – geriausio rezultato pasiekti nepavyks. Sporto, kaip ir mitybos, pragramą turėtų sudaryti treneris, kadangi pragrama turi būti gerai apskaičiuota, sudaryta atsižvelgiant į jūsų gyvenimo ritmą.

Scroll to Top