papildai sportui

Kodėl papildai sportui internete pigesni?

Dažniausiai kai žmonės pradeda sportuoti, aktyvi veikla taip įtraukia, kad sustoti nebesinori. O kai veidrodyje pradeda matytis pirmieji teigiami rezultatai – motyvacija dar didesnė. Daugelis sportininkų žino, kad tinkamai formai reikalingas sportas, tinkama mityba, o šalia viso to ir papildai sportui.

Įvairių papildų, kurie skirti kūnui tinkamai dirbti treniruotės metu, atsipalaiduoti po treniruotės bei išlaikyti tinkamą ritmą, gausu įvairiose parduotuvėse, tačiau didžiausias pasirinkimas ir dažniausiai žemiausios kainos yra interneto parduotuvėse.

Nors lietuviai vis dažniau apsiperka internetu, vyrai vis dar yra tie pirkėjai, kurie internete perka rečiau. Dažniausiai jiems internete patinka tokios prekės kaip papildai sportininkams, smulkūs elektroniniai prietaisai, buitinės prekės.

Ir iš tiesų, sportuojantys žino, kad patys įvairiausi papildai sportui randami internete. Čia gausu įvairių forumų ir projektų, kurie gali ne tik padėti išsirinkti geriausius papildus, bet ir paaiškinti, kokius papildus ir kada reikėtų vartoti, kaip susidaryti treniruočių grafiką ir kaip pasiekti geriausių rezultatų. Visgi, labai dažnai papildų pardavėjai sulaukia skeptiško požiūrio, mat internete jų siūlomos prekės stebėtinai žemesnių kainų. Verslininkai teigia, jog tam yra keletas labai paprastų priežasčių.

  • Parduotuvės išlaikymas. Pirmoji ir pagrindinė priežastis, todėl papildai sportininkams internete pigesni nei įprastose parduotuvėse, yra tikrai ne jokia paslaptis. Tai nuomos mokestis. Norint išlaikyti įprastą parduotuvę reikia sumokėti nemažai pinigų už nuomą, o tai pat komunalinius mokesčius. Dažniausiai įprastos parduotuvės yra erdvios, patogios klientui pasivaikščioti ir viską matyti. Elektroninėje erdvėje tokių didelių salių niekam nereikia, tad sutaupomos lėšos reiškia didesnę nuolaidą pirkėjui.
  • Prabangus dekoras. Kita paprasta priežastis, kodėl papildai sportui internete yra pigesni, tai dizainas ir interjeras. Įprastoje parduotuvėje prekybininkai stengiasi prekes pateikti dailiose lentynose, jas apipavidalinti, papuošti. Dažniausiai tai kainuoja ne taip ir pigiai. Be to, reguliariai parduotuvę reikia atnaujinti, o tai yra vėl papildomos investicijos. Apie tai nereikia galvoti, jei turite elektroninę parduotuvę. Čia užtenka pasirūpinti dailiu interneto svetainės dizainu. Dažniausiai ši paslauga kainuoja pigiau nei apdaila parduotuvėje. O kuo pigiau kainuoja išlaikymas, tuo pigesnes prekes prekybininkas gali pasiūlyti savo pirkėjams.
Scroll to Top