kuno riebalu matuoklis

Riebalams – ne!

Jeigu su pavydu žiūrite į modelių figūras internete, žurnaluose, tai pirmasis ženklas, kad būtina imtis kokių nors veiksmų. Tobula ir sveikai atrodanti figūra ne tik traukia akį, bet ir leidžia gerai jaustis. Sporto treneriai bei dietologai visame pasaulyje labiausiai pataria susireguliuoti mitybą bei mankštintis. Tik sportas ir visavertis, naudingų medžiagų prisotintas maistas padeda išvengti rimtų sveikatos problemų. O tikslinga pradžia, siekiant sveikesnio gyvenimo galėtų būti kūno masės tyrimas. Specialus kūno riebalų matuoklis tiksliai nustato tam tikrus kūno parametrus ir išmatuoja riebalų kiekį organizme.

Kūno sudėties analizatorius su segmentine raumenų bei riebalų analize matuoja tokius parametrus kaip svoris, ūgis, kūno riebalų masė, raumenų masė ir pan. Kūno riebalų matuoklis turi ne vieną funkciją, todėl yra pritaikytas tiek vyrams, tiek moterims ar netgi vaikams. Labai svarbus aspektas yra tas, kad toks matuoklis tyrimo rezultatus pateikia tiek kilogramais, tiek procentais. Taigi, kiekvienas žmogus galės pats ar kartu su mediku analizuoti bei lyginti gautus duomenis jiems patogesniu būdu.

Po to, kai yra gaunami rezultatai, kūno riebalų matuoklis trumpam yra nustumiamas į šalį. Ateina laikas reguliuoti mitybą. Maisto racione turi atsirasti kuo daugiau angliavandenių, baltymų turinčio maisto. Įvairios košės, bananai, kitos grūdinės kultūros, varškė, vištiena ir pan. yra puikus maistas sportuojantiems.

Kartu su mityba yra sudaroma pratimų sistema individualiai kiekvienam asmeniui. Mankšta, papildai, sportavimo dažnumas – visa tai yra derinama su kūno masės tyrimu bei žmogumi. Siekiama sudaryti sporto programą, kad geri rezultatai būtų siekiami palaipsniui ir sveikai, nežalojant organizmo.

Taigi, tik visapusė harmonija gali užtikrinti gražų kūną ir laimingą sielą jame.

Scroll to Top