Kreditas treniruokliui

Kreditas treniruokliui padės, kai namuose norisi aktyvumo

Asmeniniai treneriai neslepia, jog didžiausias antplūdis norinčių sportuoti sporto klubuose pasirodo metų pradžioje bei pavasarį. Metų pradžioje daugelis ima treniruotis ir laikytis sveikos gyvensenos, mat ne retas sau būtent tokį pažadą duoda Naujųjų metų naktį. Tuo tarpu pavasaris ir šylantys orai – dar viena motyvacija dailinti figūrą ir gerinti savo savijautą. Kreditas treniruokliui, pasirodo, gali būti visai puiki galimybė atsinaujinti pavasarį net ir tuomet, jei pinigų kišenėje ne tiek ir daug. Tačiau svarbu tinkamai nuspręsti, kokio treniruoklio Jums reikia.

Populiarusis bėgimo draugas

Labai dažnas atvejis, kai kreditas treniruokliui paimamas ne bet kuriam kitam, o būtent bėgimo takelio treniruokliui. Tai kone dažniausiai sutinkamas treniruoklis žmonių namuose. Bėgimo takelio pirkimas yra puikus pasirinkimas todėl, kad jis ne tik padeda sportuoti ir į treniruotę įtraukia daug Jūsų kūno raumenų, bet dar ir todėl, kad tokia mankšta teigiamai nuteikia. Bėgimo metu galite patys reguliuoti greitį ir tempą, o treniruojantis galite žiūrėti filmą, serialą, klausyti muzikos ar audio knygos, kartu sportuojant ir dailinant figūrą.

Pasivažinėjimas namuose

Dar vienas populiarus treniruoklis, praversiantis namuose – dviratis. Žinoma, tai ne pats pigiausias treniruoklis, todėl jam gali praversti suteikiamos paskolos iš Credit24. Dviračio treniruoklis yra labai geras pasirinkimas, norint treniruoti ne tik raumenis, bet ir kvėpavimą, kraujotaką. Labai svarbu žinoti, jog dviračio treniruoklis yra tinkamas ne visiems. Treniruojantis tokiu būdu, kūnui tenka nemažas krūvis, todėl reikia labai gerai save stebėti net jei ir nesiskundžiate sveikata. Dviračio treniruotės neturi būti per sunkios.

Ieškote galimybės pasiskolinti treniruokliui?

Dažnai treniruoklis yra toks pirkinys, kuriam sutaupytų pinigų nėra. Galbūt pastebėjus viliojančią akciją ar nuolaidą, o gal staiga supratus, kad laikas dailinti linijas, ne visuomet sąskaitoje gali būti pakankamai pinigų. Skolintis iš draugo ar kaimyno norisi ne visuomet, tad tokiu atveju gali praversti kreditas treniruokliui. Smulkiojo kreditavimo bendrovės teikia tokias paslaugas ir be vargo gali pasiūlyti kreditą treniruokliui įsigyti. Tai galima padaryti ir internetu ar SMS žinute vos per keliolika minučių. Pasiskolinę nedidelę sumą pinigų ne tik galėsite sau leisti treniruoklį, tačiau ir nesijausite nejaukiai prieš draugą, kaulydami paskolinti. Džiaukitės šiltu pavasariu ir dailiomis linijomis.

Scroll to Top