Priemonės nuo celiulito

Sportas – viena iš priemonių kovoje su celiulitu

Celiulitas kankina vis jaunesnio amžiaus ir vis lieknesnes merginas, tad keista, kad tenka imtis tiek daug skirtingų priemonių, kurios gali padėti bent kiek sumažinti odos suragėjimus. Džiugu tai, kad panaikinti arba bent jau sumažinti – tikrai įmanoma, tik tam reikalingas kompleksinis gydymas, kuris prasideda nuo sporto ir linksta link specialių kremų naudojimo.

Specialūs kremai – būtini?

Anticeliulitiniai kremai vertinami labai skirtingai, tačiau daugelis sutinka, kad bent jau dalinį efektą pasiekti jie padeda. Puikius kremus galite rasti čia: https://garbane.lt/352-kremai-nuo-celiulito.

Žinoma, siekiant rezultato reikalingas nuolatinis naudojimas, taip pat, greta kremų ir kitos priemonės, kurios gali padėti sumažinti apelsino žievelės efektą

Fizinis aktyvumas – vaistas nuo visų ligų

Labai dažnai akcentuojama, kad sportas gali būti puiki priemonė kovoje su celiulitu. O ir akcentuojama – ne veltui, kadangi aktyviau gyvenant – pastebimi gana neblogi rezultatai. Pirmiausia oda tampa kur kas gražesnė, celiulitas mažėja, galiausiai, žmogus pradeda kur kas geriau jaustis, tad fizinis aktyvumas reikalingas ne tik dėl celiulito.

Žinoma, nereikalingas labai aktyvus sportas. Puikiai tinka ir paprasčiausias vaikščiojimas, kuris tai darant reguliariai ir kiek greičiau nei įprastu tempu – jau užtikrina naudą.

Odos pilingas – ne tik celiulitui

Taip pat siūlome reguliariai mėgautis odos pilingo malonumais, kurie gali padėti džiaugtis ne tik lygesne, tačiau taip pat ir stangria oda. Pilingui geriausia rinkti natūralias priemones, tačiau jeigu norite sutaupyti – puikiai tinka ir kavos tirščiai. Svarbiausia trinti ne per stipriai, sukamais judesiais. Tokiu atveju pavyks ne tik aktyvinti kraujotaką, tačiau taip pat ir pašalinti negyvąsias odos ląsteles, kurios dažniausiai suteikia pilkumo vaizdą.

Gerkite daugiau vandens

Ne tik aktyviai judant, tačiau ir gyvenant kiek pasyviau – vandens gėrimas taip pat turi būti reguliarius. Paprasčiausiai taip pamatinamas visas organizmas, kuriam vanduo yra svarbus gyvybiškai. Vandens gėrimas yra būtina celiulito naikinimo priemonė kartu su fiziniu aktyvumu bei kremais, kurie veikdami kartu dažniausiai jau po poros savaičių džiugina neblogais rezultatais.

Scroll to Top