lieknėjimo programos

Efektyvios lieknėjimo programos

Šiais laikais, kai medicina yra be galo toli pažengusi, yra daugybė galimybių numesti svorio. Viena tokių yra lieknėjimo programos. Visos jos viena už kitą geresnės, tačiau pateikiame Jums keletą tikrai efektyvių svorio metimui skirtų programų.

5:2 programa: ji remiasi paprastu badavimo petrūkiais principu (BP), kur normaliai penkias dienas valgote normaliai, o dvi dienas badaujate. 5:2 lieknėjimo programos gerbėjai teigia, kad ji gali pailginti gyvenimo trukmę bei pagerinti smegenų funkciją. Tai paprastas būdas sumažinti gaunamų kalorijų kiekį.

Dukano programa: jos tikslas – mažai angliavandenių ir daug baltymų. Tiesa, mitybai Jums duodama nemaža laisvė, kadangi turitę pasirinkimą net iš 72 neriebių produktų (vištienos, kalakutienos, kiaušinių, žuvies, pieno produktų ir t.t.). Pasiekti pirmuosius rezultatus užtenka 5 dienų. Ši programa susidaro iš keturių etapų: daržovių vartojimo, vaisių vartojimo, svorio metimo ir reguliarių treniruočių.

Alkaline programa: jos šalininkų gretose yra ir Gwyneth Paltrow, Jennifer Aniston, Victoria Beckham. Programa remiasi idėja, kad dėl visų šiuolaikinių lieknėjimo programų, mūsų organizmas pradeda gaminti per daug rūgšties, o šis virsta riebalais. Dėl rūgštingumo lygio atsiranda artritas, osteoporozė, nuovargis, inkstų ir kepenų ligos. Dėl to yra rekomenduojama vartoti mažiau mėsos, cukraus, alkoholio ir valgyti daugiau sėklų, kruopų, vaisių ir daržovų. Teorijoje, alkaline programa padeda išlaikyti idealų pH balansą.

Apibendrinant galima teigti, kad visos pateiktos lieknėjimo programos turi savų pliusų ir minusų ir kiekvienam iš mūsų gali turėti skirtingą poveikį. Todėl geriausia išmėginti jas praktikoje ir pažiūrėti, kuri geriausiai tinka Jūsų organizmui.

Daugiau informacijos apie lieknėjimo programas: dietoscentras.lt

manopomegiai.lt manotechnika.lt manotransportas.lt manovisuomene.lt pasauliomaistas.lt tiktarpmusu.lt tarpmusu.lt vaikas123.lt manobustas.net manomedicina.lt manokompasas.lt manoerotika.lt manomenas.lt manomarketingas.lt manomokslas.lt manoprekes.lt manosalis.lt manosportas.info manostatyba.info manoit.lt manoverslas.info mada123.lt spalvotaistorija.lt itbaze.lt justnet.lt tnews.lt kamtoreikia.lt cvpavyzdys.com weboaze.lt epbaze.lt toplaisvalaikis.lt seopaslaugosverslui.lt kasyraseo.info seosmegenis.lt interestingspace.com eksportuoju.lt
Scroll to Top