antsvorio gydymas

Sporto šakos, padedančios greičiausiai atsikratyti antsvorio

Antsvoris – per didelis kūno svoris, lyginant su kūno dydžiu. Tai yra labai aktuali problema šiais laikais, tad antsvorio gydymas tampa vis svarbesnis ir svarbesnis. Vienas šios problemos sprendimo būdų yra sportas. Jis ne tik padės Jums numesti nereikalingus kilogramus, tačiau taip pat išmokti komandinio darbo vertę, susirasti draugų, nuimti stresą ir smagiai praleisti laiką. Štai geriausios sporto šakos, kurios padės sudeginti kalorijas per sąlyginai trumpą laiką.

Krepšinis: ši sporto šaka sujungia greitį ir judesių įvairovę. Krepšinyje privalote bėgti, šokti, keisti kryptis ir visa tai daryti didžiausiu greičiu. Krepšinio valanda gali sudeginti beveik 700 kalorijų.

Ledo ritulys: dar vienas greitas sportas, kuris reikalauja labai daug energijos. Jūs turite naudoti savo apatinę kūno dalį tam, kad čiuožtumėte, o viršutinę kūno dalį apeiti varžovus ir atlikti smūgius. Ledo ritulys degina 710 kalorijų per valandą.

Tenisas: šis sportas sujungia daug intensyvių veiksmų (bėgimas, smūgiavimas, krypties keitimas, smūgių atrėmimas). Kaip ir ledo ritulys, tenisas reikalauja nemažai iš Jūsų raumenų ir kraujagyslių sistemos. Tenisas apytiksliai sudegina apie 320 kalorijų per valandą.

Plaukimas: tai sportas, su kuriuo antsvorio gydymas tampa žymiai lengvesne užduotimi. Plaukimas suteikia veiksmingą aerobikos treniruotę. Plaukimas yra lengva užduotis sąnariams, nes nėra sąlyčio su žeme. Daugiausiai kalorijų per valandą – 949 – sudegina plaukimas drugeliu.

Taigi, antsvorio gydymas yra efektyvus naudojant bet kurį iš išvardintų sportų, tad telieka išsirinkti tą, kuris yra arčiausiai širdies ir pradėti. Daugiau apie antsvorio gydymą: http://www.dietoscentras.lt/

Scroll to Top