Hibridinis dviratis

Hibridiniai dviračiai, kuriuos sukūrė automobilių gamintojai

Hibridinis dviratis – transporto priemonė, kuri susilaukia vis daugiau dėmesio. Tas dėmesys auga tiek, kad šia niša susidomi net ir automobilių gamintojai. Pristatome keletą hibridinių dviračių, kurie buvo kurti automobilių gamintojų.

Automobilių gamintojas „Porshe“ suprojektavo dviratę transporto priemonę. Šis hibridinis dviratis turės ir elektrinį variklį, kurį bus galima valdyti išmaniuoju „Iphone“ telefonu. Šio dviračio „Hybrid RS“ rėmas pagamintas iš labai lengvo anglies pluošto ir sveria apie 15 kilogramų. „Porshe“ gaminys taip pat turi elektrinį variklį, kuris valdomas WLAN pagalba. Ji sujungia dviračio programinę įrangą ir jo valdymo elektroniką.

Savo hibridinį dviratį sukurti nusprendė ir kita automobilių gamintoja „Ford“. Ši transporto priemonė turi unikalią U formos bateriją. „Ford“ šį prototipą sukūrė Fankfurto automobilių parodai. Tiesa, „Ford“ visiškai neturi planų pradėti šio hibridinio dviračio masinę gamybą.

2010 metais dienos šviesą išvydo ir „Volkswagen“ hibridinis dviratis. Maži sulankstomi dviračiai yra tikrai nuostabūs, ypač dėl savo unikalaus dizaino. Dviračio rėmas yra lenktas ir neturi pedalų. Dėl to VW gali kilti problemų, jeigu ji nuspręs šį mažylį paleist į dienos šviesą, kadangi teisiškai tai būtų ne hibridinis dviratis, o skuteris.

Apibendrinant galima teigti, kad hibridiniams dviračiams tampant vis paklausesniems, dar ne viena automobilių gamintoja susigundys galimybe priminti apie save ir sukurti kokį hibridinio dviračio arba elektrinio dviračio prototipą.

manopomegiai.lt manotechnika.lt manotransportas.lt manovisuomene.lt pasauliomaistas.lt tiktarpmusu.lt tarpmusu.lt vaikas123.lt manobustas.net manomedicina.lt manokompasas.lt manoerotika.lt manomenas.lt manomarketingas.lt manomokslas.lt manoprekes.lt manosalis.lt manosportas.info manostatyba.info manoit.lt manoverslas.info mada123.lt spalvotaistorija.lt itbaze.lt justnet.lt tnews.lt kamtoreikia.lt cvpavyzdys.com weboaze.lt epbaze.lt toplaisvalaikis.lt seopaslaugosverslui.lt kasyraseo.info seosmegenis.lt interestingspace.com eksportuoju.lt
Scroll to Top