Kaip sumažinti apimtis

Paprasti patarimai, kurie padės sumažinti apimtis

Suplanuojate, kad nuo šiol valgysite sveikai ir skaičiuosite kalorijas. Tą ir darote kelias dienas, tačiau jau netrukus kemšate keksiukus ir užgeriate mojitos kokteiliu. Pažįstama istorija, tiesa? Juokinga, tačiau kaip sumažinti apimtis esant tokiai situacijai? Štai keletas patarimų.

Rečiau valgykite restoranuose. Jeigu pavyks nuo devynių kartų į savaitę sumažinti iki vieno karto, nebereikės klausinėti „kaip sumažinti apimtis“.

Gerkite daugiau vandens. Prieš pusryčius išgerkite apelsinų sulčių, bet likusią dienos dalį gerkite vandenį. Tai sutaupys beveik 245 kalorijas per dieną ir 90 tūkstančių kalorijų per metus.

Paskaičiuokite kalorijas. Jei manote, kad per dieną suvartojate 1700 kalorijų, tuomet šį skaičių padidinkite dar 10 proc. Tai bus tikslesnis rezultatas ir tuomet neteks stebėtis, kodėl priaugate svorio.

Žiūrėkite mažiau televizoriaus. Dar vienas geras patarimas, kaip sumažinti apimtis. Tyrimai parodė, kad kuo dažniau žmonės žiūri televizorių, tuo dažniau valgo ir tuo daugiau sveria.

Bent kartą per savaitę plaukite ką nors. Nesvarbu: grindis, keletą langų, dušo kabiną, tualetą ar mašiną. Per valandą sudeginsite 180 kalorijų arba vieną vanilinių ledų porciją.

Žiūrėkite į mėlyną spalvą. Nenuostabu, kad greito maisto restoranai retai būna išpuošti tokiomis spalvomis. Mėlyna spalva yra kaip apetito slopintoja. Taigi, stenkitės šią spalvą kuo dažniau regėti maisto metu ir valgyti norėsite mažiau.

Taigi, tai tik keli patarimai, kaip sumažinti apimtis. Visgi, jeigu norite pasiekti gerų rezultatų, tuomet būtina ugdyti savo valią ir visi išvardinti būdai turi tapti kasdiene mantra.

Scroll to Top