kaip numesti svorio

Septyni patarimai, kaip numesti svorio

Neabejodami galima sakyti, kad kiekviena moteris ir didžioji dalis vyrų bent kartą per savo gyvenimą yra žiūrėjęs į veidrodį ir klausęs savęs, kaip numesti svorio. Norėdami tai padaryti dažnai imamės drastiškų priemonių, tokių kaip badavimas, pervargimas sporto salėje ir visiškas organizmo alinimas ne tik sumažinant kalorijų kieki iki minimumo, bet ir visiškas saldumynų atsisakymas. Iš tiesų, negelbsti ir patarimai. Kone visi patarimai, kaip numesti svorio, skamba vienodai – mažiau kalorijų, daugiau sporto. Tačiau tai toli gražu nėra vienintelės tiesos, kurios padeda patobulinti kūno linijas. Pateikiame patarimų sąrašą, kurie šiek tiek pakeis jūsų požiūrį š svorio metimo principus.
Dažnai valgyti. Stenkitės valgyti po 5-6 kartus per parą. Mokslininkai įrodė, jog tie, kurie valgo ne tik pusryčius, bet priešpiečius, pietų metu suvartoja net 30 procentų mažiau kalorijų. Taigi, valgykite dažniau, bet po mažiau.

Mėlyna spalva. Ji turi tapti jūsų mėgstamiausia. Ir nekalbame vien apie drabužius. Taip yra dėl to, kad ši spalva malšina alkį, todėl valgykite iš mėlynų lėkščių ar stalą denkite mėlyna staltiese. Tiesa, venkite raudonos, geltonos ir oranžinės spalvos.

Prieskoniai. Stenkitės jų vartoti kuo daugiau. Jie maistą paskanina dar geriau nei riebūs padažai, o nereikalingų kalorijų neprideda. Ypač naudingi yra aštrūs prieskoniai, kadangi juose esančios medžiagos pagreitina medžiagų apykaitą.

Tik valgyti. Kemšant savo skrandį gardžiausiais patiekalais nevertėtų žiūrėti televizoriaus, skaityti laikraščio ar kalbėti telefonu. Tą darant yra nukreipiamas dėmesys ir žmogus nesuvokia, kiek maisto suvartoja ir lėčiau pasisotina.

Skaičiuoti ne tik maistą. Daugelis mūsų skaičiuoja tik su maistu gaunamas kalorijas, bet pamiršta, kad jų yra ir vaisvandeniuose, sultyse ar vyne. Šios kalorijos gali sudaryti įspūdingą skaičių ir taip tapti apsunkinti svorio metimą.

Mažesni drabužiai. Iš šono tai gali atrodyti juokingai, bet vertinga pirkti vienu dydžiu mažesnius drabužius. Nors sulieknėti dar nespėjote, tačiau parduotuvėje įsigyti mažesnius drabužius yra naudinga. Tai veikia tarsi papildoma motyvacija.
Kaip dar viena papildoma motyvacija veikia vaizduotė. Kiekvieną vakarą, prieš gulant į lovą, pasvajokite, kaip atrodote sulieknėję. Jei lakia fantazija nepasižymite, pasikabinkite savo nuotrauką ant sienos, kurioje fotošopu prieš tai pakoregavote savo kūno linijas.

Apibendrinant galima teigti, kad yra šimtai, o gal net ir tūkstančiai būdų, kaip numesti svorio, tačiau reikia išsirinkti tuos, kurie Jums tinka labiausiai.

Daugiau informacijos apie svorio metimą: dietologijos centras

manopomegiai.lt manotechnika.lt manotransportas.lt manovisuomene.lt pasauliomaistas.lt tiktarpmusu.lt tarpmusu.lt vaikas123.lt manobustas.net manomedicina.lt manokompasas.lt manoerotika.lt manomenas.lt manomarketingas.lt manomokslas.lt manoprekes.lt manosalis.lt manosportas.info manostatyba.info manoit.lt manoverslas.info mada123.lt spalvotaistorija.lt itbaze.lt justnet.lt tnews.lt kamtoreikia.lt cvpavyzdys.com weboaze.lt epbaze.lt toplaisvalaikis.lt seopaslaugosverslui.lt kasyraseo.info seosmegenis.lt interestingspace.com eksportuoju.lt
Scroll to Top