SPORTAS KITAIP

Graži figūra ir gera savijauta – daugelio moterų siekiamybė. Norint gražiai atrodyti, tenka paaukoti ne vieną valandą savo laiko. Vien ruošimasis eiti į sporto salę gali užimti daug laiko, kai tuo tarpu moterys turi griežtą darbotvarkę: karjeristės siekia įgyvendinti savo darbinius tikslus, žmonos pasirūpinti šeimos gerbūviu, mamos nori skirti visą dėmesį į vaikų auklėjimą… Kaip viską suspėti ir dar jaustis gerai?

Sportas neapsiriboja alinančiu ir intensyviu prakaito liejimu sporto salėje. Treniruočių studija „Vija Pinavija“ gali pasiūlyti grupines treniruotes moterims, kurios padės sveikai jaustis, puikiai atrodyti ir po treniruotės jaustis laimingesnėmis. Svarbiausia, tai užima nedaug laiko, tereikia skirti valandėlę sau: penkios minutės persirengimui ir valanda pasirinktos mankštos, garantuos Jums gerą nuotaiką bei savijautą.

Kodėl svarbu skirti laiko sau?

Laikas nenumaldomai bėga, kuomet mes jį skiriame kitiems žmonėms, gyvename ir atliekame darbus dėl kitų, taip po truputėlį pamiršdamos apie save. Ar pagalvojote apie savo poreikius? Kiekvienai moteriai privalu atsiplėšti nuo įtempto gyvenimo ritmo, skiriant savo brangų laiką sau, nes kas apie mus dar pagalvos, jeigu ne mes pačios. Svarbu jausti savo norų ir įsipareigojimų laiko balansą, norint likti savimi, neprarasti pasitikėjimo ir vidinės paslapties, kas taip žavi aplinkinius. Pripažinkime, kuomet atiduodame visą savo laiką kitiems, tuomet liekame neįvertintos, o mūsų laikas tampa mažai ko vertas.

Treniruočių studijoje ,,Vija Pinavija” susirenka moterys, skirdamos laiko sau ir savo sveikatai. Visos treniruotės pritaikytos įvairaus sportinio pasirengimo bei amžiaus žmonėms, nes studijoje grupės yra mažos ir treneriai gali skirti dėmesio kiekvienai moteriai, tiek pirmą kartą atėjusiai, tiek pažengusiai. Gausus treniruočių pasirinkimas ir patogūs treniruočių laikai, leis kiekvienai išsirinkti sau tinkančią ir patinkančią treniruotę.

joga

Galimų treniruočių pasirinkimas:

  • Kalanetika – tai mankšta, kurioje susijungia jėgos, pilates ir baleto pratimai. Treniruotės metu stiprinami raumenys, lavinamas lankstumas ir dailinamos kūno linijos;
  • Pilates – tai žemo intensyvumo, giluminių raumenų, tempimo ir kūno stiprinimo treniruotė.
  • Joga – tai savęs pažinimo treniruotė, padėsianti atrasti vidinę pusiausvyrą ir ramybę.

Žinoma, norint pasijusti geriau, sveikiau ir išvaizdžiau, reikia nepamiršti, kad į treniruotes reikia lankytis reguliariai. Treniruočių studija „Vija Pinavija“ gali pasiūlyti šias ir kitas treniruotes, kurios bus aktualios visoms be išimties moterims. Ypatingai didelis dėmesys skiriamas ir mamoms:

  • ,,Nėščiųjų mankšta” – padeda busimai mamai palaikyti sveiką fizinį aktyvumą, palengvinant nėštumo simptomus ir gimdymą;
  • ,,Kalanetika su vaikais” – galima nesijaudinti, jeigu nėra kam prižiūrėti mažųjų, nes kol mamos dailina savo figūrą, vaikai čia randa užsiėmimą;
  • ,,Mama ir vaikas” – skirta mamytėms, kurios ne tik efektyviai pagerins kūno linijas ir bendrą savijautą po gimdymo, bet ir pasportuos kartu su vaikučiu.

Turbūt kiekviena mama žino, koks yra svarbus taisyklingos laikysenos formavimas augančiai mergaitei, ypač dažnai su šiomis problemomis susiduriame, kai mūsų dukros pradeda lankyti mokyklą. Pastebime kaip netaisyklingai formuojasi laikysena: atsiranda pakumpę petukai, prie stalo sėdi sukniubusios. Treniruočių studijoje „Vija Pinavija“ vykstanti mankšta mergaitėms su kineziterapeute, gali sustabdyti jūsų mergaitės, netaisyklingos laikysenos formavimąsi.

Daugiau informacijos apie treniruočių studiją „Vija Pinavija“, vedamas treniruotes galima rasti www.vijapinavija.lt

manopomegiai.lt manotechnika.lt manotransportas.lt manovisuomene.lt pasauliomaistas.lt tiktarpmusu.lt tarpmusu.lt vaikas123.lt manobustas.net manomedicina.lt manokompasas.lt manoerotika.lt manomenas.lt manomarketingas.lt manomokslas.lt manoprekes.lt manosalis.lt manosportas.info manostatyba.info manoit.lt manoverslas.info mada123.lt spalvotaistorija.lt itbaze.lt justnet.lt tnews.lt kamtoreikia.lt cvpavyzdys.com weboaze.lt epbaze.lt toplaisvalaikis.lt seopaslaugosverslui.lt kasyraseo.info seosmegenis.lt interestingspace.com eksportuoju.lt
Scroll to Top