Diavolesa kedai

Teisingas kedų skalbimas ir džiovinimas

Kedai labai dažnai pavadinami pačia svarbiausia avalyne. Ji mėgstama ne tik kiekvieną dieną einant į parką arba sporto metu, tačiau derinami ir prie oficialios aprangos, kuri padeda puikiai atrodyti. Diavolesa kedai taip pat džiugina savo kokybe. Žmonės labai džiaugiasi, kad kartą investavus į kokybiškus kedus bus galima juos nešioti net kelerius metus. Tokiu atveju net ir ilgiausi kasdieniniais atstumai bus įveikiami labai greitai bei patogiai.

Tiesa, batai Jums tarnaus kur kas ilgiau, jeigu skirsite jiems šiek tiek priežiūros. Ji – paprasta ir nesudėtinga. Dažniausiai užtenka skalbyklės ir tinkamų priemonių, kad net ir balti kedai kelerius metus išlaikyti savo estetiką bei funkcionalumą.

Jeigu turite kedus – šis straipsnis kaip tik Jums, kadangi atskleisime kaip jus reikia plauti ir kaip džiovinti, kad avalynė išliktų graži bei tvarkinga.

Skalbimas skalbyklėje

Jeigu nuspręsite, kad geriausia kedus skalbti skalbimo mašinoje, kadangi tai greičiausias būdas pašalinti dėmes – tokiu atveju siūlome įsigyti specialius maišelius, kurie skirti batų skalbimui skalbyklėje. Žinoma, taip pat siūlome nesirinkti labai karšto bei daug kartų besisukančio rėžimo, kadangi jis gali pakenkti batams. Geriausia rinktis 30 laipsnių temperatūrą ir apsukų skaičių, kuris siekia 100 ir vos daugiau. Tokiu atveju išskalbus batai nepraras savo formos.

Kedų plovimas rankomis

Jeigu nenorite skalbti skalbyklėje – tokiu atveju Diavolesa kedai gali būti skalbiami rankomis. Tai daryti yra geriausia šiltame vandenyje. Jis negali būti nei per karštas, nei per šaltas, taip pat, geriausia naudoti paprastą muilą. Išverkite raištelius, išimkite vidpadžius ir juos plaukite atskirai.

Taip pat siūlome nepamiršti kuo daugiau dėmesio skirti informacijai, kuri pateikta batų etiketėje. Kaip ir drabužiai turi etiketes, kuriose parašyta kaip susitvarkyti su nešvarumais, taip pat dažniausiai tokias turi ir kedai. Kadangi skiriasi medžiaga – skiriasi ir avalynės priežiūra. Būtinai pasinaudokite patarimais – tokiu atveju pavyks švariai pašalinti nešvarumus.

Kedų dezinfekavimas

Kedai dažniausiai nešiojami sporto metu bei kiekvieną dieną, tad visiškai natūralu, kad jų viduje susidaro labai daug prakaito, kuris įsigeria. Tai sukelia nemalonius kvapus, juolab, kedai praranda savo žavesį. Taigi, dezinfekuoti juos yra būtina ir geriausia tai daryti su specialiomis priemonėmis. Tai pat dezinfekcijai galima naudoti paprasčiausią vandenį sumaišyta su eukaliptu. Pastarasis labai puikiai pašalina nemalonius kvapus.

Kedų džiovinimas

Batų džiovinimas džiovyklėje nėra geriausias pasirinkimas, kadangi jie gali deformuotis. Išeitis – džiovinimas vėjyje. Geriausia kedus paprasčiausiai padėti ant žemės arba pakabinti ir leisti jiems natūraliai išdžiūti. Tokiu atveju pavyks išvengti batų deformavimosi.

Nebūtinai vardiniai kedai yra geriausi. Labai daug gamintojų siūlo kokybišką avalynę, nors prekinis vardas nėra žinomas. Daug kedų siūlo Diavolesa prekybos vieta. Joje avalynė pasižymi ir funkcionalumu, ir kokybe, galiausiai, maža kaina, kuri dažniausiai ir džiugina kiekvieną, kuriam kedai atrodo pati patraukliausia kasdieninė avalynė.

manopomegiai.lt manotechnika.lt manotransportas.lt manovisuomene.lt pasauliomaistas.lt tiktarpmusu.lt tarpmusu.lt vaikas123.lt manobustas.net manomedicina.lt manokompasas.lt manoerotika.lt manomenas.lt manomarketingas.lt manomokslas.lt manoprekes.lt manosalis.lt manosportas.info manostatyba.info manoit.lt manoverslas.info mada123.lt spalvotaistorija.lt itbaze.lt justnet.lt tnews.lt kamtoreikia.lt cvpavyzdys.com weboaze.lt epbaze.lt toplaisvalaikis.lt seopaslaugosverslui.lt kasyraseo.info seosmegenis.lt interestingspace.com eksportuoju.lt
Scroll to Top