futbolo rungtynes uzsienyje

Kokias šalis verta aplankyti futbolo gerbėjams?

Esate aistringas futbolo sirgalius? Sekate kiekvienas mėgiamos komandos rungtynes? Tuomet greičiausiai net planuojant atostogas, keliones su draugais ar šeima visuomet akys krypsta į šalis ir miestus, kuriuose gaji futbolo kultūra, kur esate tikri, jog galėsite nueiti bent į vienas rungtynes. Taigi, kokias šalis ir miestus jose verta aplankyti, jei futbolas yra neatsiejama Jūsų gyvenimo dalis?

Ispanija

Futbolo mylėtojai drąsiai gali traukti į Ispaniją, aplankyti Barseloną ir / ar Madridą ir neabejoti, jog pasimėgaus fantastišku futbolu. Barselonoje vykstančios futbolo varžybos nepaliks abejingų, o jei esate ir didelis Barselonos klubo fanas, tai čia turėsite nepamirštamą laiką. Madride gausite progą apsilankyti legendiniuose stadionuose, čia įsikūręs ir vienas didžiausių stadionų Europos mastu.
Negana to, puiki žinia – remiantis skrydžių bendrovių pateikiamais pasiūlymais, galima drąsiai teigti, jog Barselona ir Madridas yra vienos pigesnių krypčių Europoje. Dar geriau tai, kad atvykę čia mėgausitės ne tik futbolu, bet ir turiningu laiku. Čia nėra itin aukštos ir apgyvendinimo paslaugos, tad visais aspektais žiūrint kelionė pasiteisins.

Italija

Jei norite mėgautis geru žaidimu, bet nepatirti labai didelių investicijų, tuomet Italija bus patraukli kryptis. Čia bilietai į futbolo varžybas žavi palyginti žemomis kainomis, bet tai visiškai nekenkia reginio kokybei – mėgausitės nepakartojamu žaidimu, pasikrausite geriausių emocijų ir kelionės įspūdžiais dar ilgai dalysitės su bičiuliais. Italijoje geriausią įspūdį paliks futbolo varžybos Romoje arba Milane. Taip pat šiuose miestuose gausu pramogų ir lankytinų objektų, todėl visą kelionės laiką išnaudosite turiningai!

Anglija

Kalbant apie futbolą neabejotinai privalu paminėti ir Angliją. Futbolo gerbėjų čia laukia nepamirštamos akimirkos, tiesa, bilietai šioje šalyje ištirpsta itin sparčiai, todėl prieš planuodami kelionę pirmiausia pasidomėkite galimybe patekti į varžybas.

Pagal www.skrydis.lt

manopomegiai.lt manotechnika.lt manotransportas.lt manovisuomene.lt pasauliomaistas.lt tiktarpmusu.lt tarpmusu.lt vaikas123.lt manobustas.net manomedicina.lt manokompasas.lt manoerotika.lt manomenas.lt manomarketingas.lt manomokslas.lt manoprekes.lt manosalis.lt manosportas.info manostatyba.info manoit.lt manoverslas.info mada123.lt spalvotaistorija.lt itbaze.lt justnet.lt tnews.lt kamtoreikia.lt cvpavyzdys.com weboaze.lt epbaze.lt toplaisvalaikis.lt seopaslaugosverslui.lt kasyraseo.info seosmegenis.lt interestingspace.com eksportuoju.lt
Scroll to Top