Sportas ir papuošalai – ar tai suderinama?

Šiek tiek brandesnio amžiaus žmonės mena tuos laikus, kai aprangoje viskas buvo derinama pagal griežtas taisykles. Tuo tarpu, šiuolaikinė mada tapo gerokai liberalesnė ir „atlaidesnė“ nestandartiniams sprendimams. Tad jeigu Jūsų močiutėms ar mamoms sportas ir papuošalai kažkada buvo tabu, tai šiomis dienomis tai ne tik priimta, bet netgi gali būti skoningumo ir stilingumo išraiška. Tiesiog tereikia viską gerai apgalvoti ir suderinti.

Mėgstate dėvėti auskarus bei apyrankes ir nenorite jų nusiimti nei sporto salėje, nei bėgiodamos parke? Puiku, tiesiog tereikia pasirinkti tinkamus aksesuarus. Be abejonės, masyvūs auskarai, juosmenį siekiantys kaklo papuošalai ar ranką sveriančios apyrankės sportuojant – išties netinkamas pasirinkimas. Nusiminti neverta, nes papuošalų kūrėjai pagalvoja apie bet kokius savo klientų poreikius. Minimalistiniai auskarai, plonos aukso ar sidabro grandinėlės, papuoštos mažais kvarco, gintaro, onikso, perlų ar akvamarino mineralų stilingų formų akmenėliais, išties Jums netrukdys sportuoti. Atvirkščiai, netgi gali pagelbėti. Klausiate kaip?

Kaip žinia, kiekviena iš gamtos išgaunama medžiaga, įvairūs mineraliniai akmenys turi begalę žmogaus sveikatai naudingų savybių. Tad jeigu jaučiate, jog sportuojant greitai pavargstate, trūksta energijos ar motyvacijos užbaigti numatytą treniruotę, kreipkitės į profesionalius rankų darbo papuošalų kūrėjus. Jie parinks mineralą, kuris turi būtent tų savybių, kurios reikalingos Jums. Sukurtas minimalistinis papuošalas, sakykim, su akvamarino akmeniu, suteiks fizinės energijos ir ryžto užbaigti pradėtą, kad ir intensyvesnę, treniruotę. Norite sporto metu jaustis ramūs ir galvoti vien tik apie šią akimirką vykstantį sporto seansą? Rinkitės dūminį kvarcą. Jis mažina įtampą ir stresą.

Tad norėdami daugiau sužinoti apie sportuojantiems žmonėms tinkamiausius papuošalus, apsilankykite https://minimaltouch.lt/apyrankes/.

manopomegiai.lt manotechnika.lt manotransportas.lt manovisuomene.lt pasauliomaistas.lt tiktarpmusu.lt tarpmusu.lt vaikas123.lt manobustas.net manomedicina.lt manokompasas.lt manoerotika.lt manomenas.lt manomarketingas.lt manomokslas.lt manoprekes.lt manosalis.lt manosportas.info manostatyba.info manoit.lt manoverslas.info mada123.lt spalvotaistorija.lt itbaze.lt justnet.lt tnews.lt kamtoreikia.lt cvpavyzdys.com weboaze.lt epbaze.lt toplaisvalaikis.lt seopaslaugosverslui.lt kasyraseo.info seosmegenis.lt interestingspace.com eksportuoju.lt
Scroll to Top