Manikiūras ir sportas

Manikiūras ir sportas – ar tai suderinama?

Tvarkingas estetiškas manikiūras – būtinas kiekvienai moteriai. Tai galioja bet kurios srities atstovams: medikėms, seselėms, maitinimo įstaigų darbuotojoms, masažistėms ir kt. Sporte, beje – taip pat. Esant griežtiems reikalavimams, galimas tik higieninis – natūralių nagų manikiūras, atliktas su bespalviu lakavimu arba visai be jo. Šiandien vis daugiau vyrų taip pat atranda vyriško higieninio manikiūro paslaugas.

Manikiūras labai dažnai tapatinamas su ilgais priaugintais, ryškiai lakuotais nagais ir pieštais dizainais. Tačiau, kaip jau minėjome, tikrai nebūtinai. Net ir lakuojant nagus, galima viską suderinti. Svarbiausia atsižvelgti į tai, kokioje srityje dirbate, su kokiais klientais bendraujate, o jeigu sportuojate – kad nagai tiesiog jums netrukdytų.

Jeigu sportuojate tik savo malonumui, pora – tris kartus per savaitę treniruoklių ar grupinėse treniruotėse, tikriausiai net ir šiek tik ilgesni nagai netrukdys atlikti pratimus. Tačiau jeigu esate profesionali sportininkė, ypatingai, jeigu sportas kolektyvinis / komandinis, ilgi nagai tiks mažiausiai. Todėl nelygu, apie kokį sportą kalbėsime, o trumpi tvarkingai lakuoti nagai bet kurioje srityje nesukels nepatogumų.

Sportuojant profesionaliai, kuomet treniruočių ir įvairių procedūrų tvarkaraštis labai intensyvus, geriausia rinktis manikiūrą, kuris nereikalauja dažnos priežiūros. Tokiu atveju geriausia nagus nusikirpti kuo trumpiau, atsisakyti smailios nagų formos. Augant nagams jie gali kliūti pačioms arba užgauti koleges, jeigu sportuojate komandoje. Pasirinkti bespalvį arba neutralių, artimų kūno spalvai, ilgalaikį nagų laką. Šiuo metu kiekviena manikiūro specialistė gali pasiūlyti tikrai nemažą jų pasirinkimą https://www.groziui.lt/uv-lakai.

Taip sutvarkyti nagai ir po ilgesnio laiko atrodys tvarkingi, ilgalaikis lakas nenutrupės, todėl net kelias savaites galėsite džiaugtis gražiais, lakuotais nagais, kurie netrukdys. O nagų ataugimas, pasirinkus šviesų ar bespalvį nagų laką, taip pat nesimatys. Šie pasirinkimai padės išlaikyti tvarkingą rankų išvaizdą ir kitose srityse.

manopomegiai.lt manotechnika.lt manotransportas.lt manovisuomene.lt pasauliomaistas.lt tiktarpmusu.lt tarpmusu.lt vaikas123.lt manobustas.net manomedicina.lt manokompasas.lt manoerotika.lt manomenas.lt manomarketingas.lt manomokslas.lt manoprekes.lt manosalis.lt manosportas.info manostatyba.info manoit.lt manoverslas.info mada123.lt spalvotaistorija.lt itbaze.lt justnet.lt tnews.lt kamtoreikia.lt cvpavyzdys.com weboaze.lt epbaze.lt toplaisvalaikis.lt seopaslaugosverslui.lt kasyraseo.info seosmegenis.lt interestingspace.com eksportuoju.lt
Scroll to Top