sporto klubas

Kriterijai, kuriais remiantis turėtumėte pasirinkti sporto klubą

Šiomis dienomis egzistuoja begalės sporto klubų. Juose lankydamiesi žmonės dažniausiai turi tikslą patenkinti net keletą poreikių iškarto: palaikyti puikią fizinę būklę, turiningai praleisti laisvalaikį ir rūpintis savo sveikata. Todėl, renkantis sporto klubą, derėtų kruopščiai apgalvoti keletą kriterijų. Antraip nuolatinis bėgiojimas iš vieno klubo į kitą gali tapti varginančiu procesu ir visiškai atbaidyti nuo noro sportuoti. Taigi, į ką reikėtų atkreipti dėmesį, renkantis sporto klubą?

Vieta, kurioje yra sporto klubas

Rinkitės tą klubą, į kurį kelionės laikas nėra labai ilgas. Jeigu pasirinksite per toli esančią sportui skirtą įstaigą, egzistuos gana didelis šansas, jog anksčiau ar vėliau nutrauksite savo treniruotes. Tikriausiai ir patys suprantate, jog nereguliarūs sporto užsiėmimai tikrai neduos norimų rezultatų. Šiandien kiekvienas, net ir mažesnis miestas, gali pasigirti ne vienu jame esančiu sporto klubu. Kaip pavyzdį, paimkime Jonavos miestą. Jame galite rasti keletą sporto klubų: S&S Sporto klubas, Sporto Legionas, Gekonas, PANORAMA GYM. Išsirinkti patogiausiai pasiekiamą klubą išties bus nesudėtinga.

Darbo valandos

Be abejonės, priklausomai nuo jūsų dienotvarkės, geriausias pasirinkimas būtų klubas, kuris dirba kuo ilgesnes darbo valandas. Jeigu darbo grafikas jums bus nepatogus, negalėsite tinkamai išnaudoti visų teikiamų sporto klubo resursų ir treniruotė gali užsitęsti. Darbuotojų priminimas, jog darbo valandos jau baigėsi, nebus malonus nei jiems, nei jums.

Abonemento kaina ir privilegijos

Kainos kriterijus yra išties svarbus. Iš karto pasidomėkite, ką už tam tikrą kainą gausite. Dažnai sumokėję už abonementą didesnę sumą, turėsite galimybę gauti kokybiškesnį sporto inventorių ir palankesnes treniruočių sąlygas. Dažnas sporto klubas pasiūlo įvairias nuolaidas, kurios priklauso nuo metų sezono. Taip pat ir kitas privilegijas: sauną, baseiną, masažisto paslaugas, užkandžių bei papildų barą ir kt. Gerai įvertinkite, kurios paslaugos jums reikalingos ir jas pasirinkite. Juk nenorite sumokėti didelės pinigų sumos už privilegijas, kuriomis vėliau nesinaudosite?

Sporto klubo klientai ir atmosfera

Rinkitės tokį sporto klubą, kuris užkrečia savo energija ir teigiamomis emocijomis. Todėl nebūtinai turite skubėti pirkti abonementą visam mėnesiui. Pirmų apsilankymų metu pažiūrėkite, kaip bendrauja kiti klubo nariai ir jame dirbantis personalas. Komforto jausmas atliekant intensyvias treniruotes ir siekiant užsibrėžto tikslo vaidina tikrai didelį vaidmenį. Todėl pajutus, jog sporto klubo atmosfera jums kelia diskomfortą, nesikankinkite ir ieškokite kitos vietos savo užsibrėžtiems tikslams pasiekti. 

Scroll to Top