eksportuojant

Kokių šalių papildais prekiauja sporto papildų pardavėjai Lietuvoje?

Nors sportas šiais laikais dažnai vadinamas mada, tačiau galima pasidžiaugti, kad ši mada – labai gera ir labai sveikintina. Ji padeda žmogui geriau jaustis ne tik fiziškai, tačiau taip pat ir psichologiškai, juolab, padailinti kūno linijas. Greta sporto taip pat reikia pasirūpinti ir sveika mityba, žinoma, papildais, kurie dažniausiai skirti ne tik greitesniam raumenukų auginimui, tačiau taip pat ir didesniems energijos šuoliams.

Papildų eksportas į Lietuvą

Didelė dalis papildų sportui Lietuvą pasiekia užsienio gamintojams prekes eksportuojant į Lietuvą. Ar reiškia, kad mūsų šalyje nėra gerų papildų gamintojų? Tikrai yra. Tačiau juk kuo pasiūla yra platesnė – tuo didesnė tikimybė gauti tai, kas Jums tinka.

Žinoma, nors eksporto kiekiai vis labiau auga, tačiau tai nereiškia, kad mūsų šalies gaminiai nėra blogesni. Paprasčiausiai vartotojui suteikiama galimybė rinktis.

Lenkiški papildai – žemesnė kaina

Kadangi paskutiniu metu lenkiški gaminiai Lietuvoje tapo kiti populiarūs, natūralu kad ir papildai parduodami gana aktyviai. Daugelis sportuojančių žmonių tikina, kad šio šalies gamintojų produkcija dažniausiai kainuoja pigiau, o kai reikalingi dideli baltymų kiekiai, žinoma, galiausiai mėnesinės išlaidos nebūna kuklios. Tiesa, taip pat akcentuojama kad reikia daugiau dėmesio skirti sudėčiai. Gana dažnai lenkiški gaminiai būna ne tik be lietuviškos, tačiau taip pat ir be angliškos etiketės. Tokiu atveju susiviliojus maža kaina – galima „nusvilti“.

Lietuvoje – tik patikrinti papildai

Nors lenkiški gali būti ir su nesuprantama etikete, tačiau pirkdami patikimose prekybos vietose, kurios turi teisę parduoti papildus – galite būti ramūs, kad jie yra sertifikuoti. Mūsų šalyje yra draudžiama prekiauti papildais, kurie nėra notifikuoti. Taigi, geros kokybės papildai visada turės reikalingą ženklinimą, kuris įrodo, kad jie yra tikrinami Maisto ir Veterinarijos tarnybos.

Daugiau dėmesio lietuviškiems gaminiams

Sportas be gerų papildų dažniausiai neatsiejamas. Tik svarbiausia yra rinktis tokius, kurie tikrai – geros kokybės, sertifikuoti ir kurie tikrai Jums bus naudingi. Tokius siūlo ir lietuvių įmonės, kurios taip pat gana didelius kiekius papildų eksportuoja į kitas šalis. Nors šiais gaminiais negalime didžiuotis kaip vienas iš labiausiai perkamų, tačiau susidomėjimas – yra.

Scroll to Top