priauginti nagai

Gražūs, priauginti nagai ir sportas? Ar tai dera kartu?

Kaip merginos bei moterys gali rūpintis savo išvaizda? Žinoma, būtų galima išvardinti kone kelias dešimtis variantų, tačiau jie būtų tokie skirtingi, kad tikrai kiltų klausimas: ar vieni su kitais jie dera tarpusavyje? Pavyzdžiui, tikrai nenuginčysime fakto, kad vienas geriausių būdų pasirūpinti savimi yra sportas – būtent dėl jo galėsite ne tik atsikratyti nepageidaujamų kilogramų, bet ir sustangrinti, sutvirtinti kūną, be to, pagerės ir miego kokybė, nuotaika. Ne išimtis yra ir nagų procedūros. Tai – taip pat puikus būdas pasirūpinti savo išvaizda, juk gražūs ir tvarkingi nagai – vienas svarbiausių bei greičiausių pastebimų elementų. Tačiau daugelis tarp šių dviejų dalykų galėtų įžvelgti ir tam tikrą priešpriešą ir iškeltų klausimą: ar ilgi nagai ir sportas dera kartu? Ar ilgi nagai netrukdytų sportuoti ir netaptų traumų priežastimi? Nemalonių nutikimų, traumų bei pažeidimų tikrai išvengsite, jei laikysitės šių patarimų. 

Koks nagų ilgis tinkamiausias sportuojančioms?

Jei nagų grožio procedūros yra atliekamos pas specialistę, tokiu atveju, verta ją informuoti apie tai, kad sportuojate (profesionalai ar savo malonumui), o taip pat reikėtų kuo įvardinti ir sporto šaką bei kuo tiksliau apibūdinti, kaip atrodo jūsų treniruotė, kad būtų parinkti tokio ilgio nagais, kuriais jaustumėtės komfortiškiausiai, o traumų rizika būtų sumažinta. 

Svarbu naudoti aukščiausios kokybės priemones bei įrankius

Tačiau ne tik pats nagų ilgis yra svarbus, jei sporto metu norite išvengti traumų – nereikia pamiršti, kad labai svarbų vaidmenį vadina ir tai, kokiomis priemonėmis buvo atlikta procedūra. Pavyzdžiui, jei jums buvo atliktas gelinis lakavimas ar nagų priauginimas, labai svarbu, kad visos priemonės, kurio naudojamos konkrečios procedūros metu (tiek nagų geliai, tiek dulkių surinkėjai ir t.t.), būtų itin aukštos kokybės, kadangi tik tokiu atveju būsite tikros, kad jūsų nagai laikysis tvirtai bei stabiliai bei džiugins jus ilgai, o traumų tikimybė taip pat bus gerokai mažesnė

Taigi, apibendrinant belieka tik daryti išvadą, kad ilgi nagai sportui tikrai netrukdo, tačiau vertėtų su specialiste pasikonsultuoti dėl jų ilgio, o taip pat – rinktis tik aukštos kokybės priemones. 

manopomegiai.lt manotechnika.lt manotransportas.lt manovisuomene.lt pasauliomaistas.lt tiktarpmusu.lt tarpmusu.lt vaikas123.lt manobustas.net manomedicina.lt manokompasas.lt manoerotika.lt manomenas.lt manomarketingas.lt manomokslas.lt manoprekes.lt manosalis.lt manosportas.info manostatyba.info manoit.lt manoverslas.info mada123.lt spalvotaistorija.lt itbaze.lt justnet.lt tnews.lt kamtoreikia.lt cvpavyzdys.com weboaze.lt epbaze.lt toplaisvalaikis.lt seopaslaugosverslui.lt kasyraseo.info seosmegenis.lt interestingspace.com eksportuoju.lt
Scroll to Top