Kaip sportuoti kartu su savo augintiniu?

Fizinis aktyvumas yra svarbus ne tik žmonėms, bet ir gyvūnams. Artėjant vasarai dauguma mūsų susirūpina savo kūno formomis ir pradeda sportuoti, tačiau taip pat nereikėtų pamiršti ir savo keturkojo draugo, kuriam antsvoris tikrai ne į naudą. Taigi, kaip galima sportuoti su savo augintiniu, ir kokias veiklas geriausia pasirinkti?

Žygiai pėsčiomis

Žygiai pėsčiomis – tai viena populiariausių aktyvių veiklų, kurią mielai renkasi daugybė šunų augintojų. Atraskite naujus maršrutus ir pasileiskite į nuotykius su savo augintiniu – kartu leidžiamas laikas tikrai padės įsikrauti teigiamų emocijų!

Bėgimas su šunimi

Jei mėgstate bėgioti, kartu pasiimkite ir savo augintinį. Pradėkite nuo gana nedidelių atstumų, ir palengva pereikite prie didesnių. Nepamirškite, kad šunys yra gerokai greitesni už žmones, todėl naudinga mokyti savo augintinį bėgti šalia kairės kojos.

Atraskite jums abiem patinkančią šunų sporto rūšį

Egzistuoja daugybė šunų sporto rūšių, todėl tikrai atrasite jums labiausiai patinkančią. Nusiteikite, kad ir jums patiems teks šiek tiek pajudėti! Puikiu pasirinkimu gali būti frisbis, „Agility“ ar kitos aktyvaus sporto rūšys, kurios padės sustiprinti tarpusavio ryšį ir efektyviai degins kalorijas.Nepamirškite, kad sportuojantiems šunims reikia didesnio kiekio maistinių medžiagų, vitaminų ir mineralų, todėl naudinga vartoti specialius maisto papildus. https://evet.lt/ parduotuvėje galėsite įsigyti  aktyviems šunims skirtų papildų, kurie padeda palaikyti energiją ir užkerta kelią kaulų bei sąnarių pažeidimams.

Scroll to Top