Kaip pasirinkti snieglentės dydį?

Jei sniegas ir šaltis jums nekelia diskomforto, o ekstremalus sportas teikia pasitenkinimą, tai tokiu atveju, verta išbandyti pramogas snieglentėmis. Juo labiau, kad tai yra kur kas daugiau nei vien tik pramogas – šis sportas labai naudingas ir tuo, kad padeda lavinti tam tikras savybes. Tačiau, kaip pasirinkti snieglentės dydį? Atkreipkite dėmesį į tam tikrus dalykus.

Vienas svarbiausių dalykų, kurį reikia įvertinti, tokio pobūdžio pirkinį, yra fiziniai jūsų duomenys. Svarbu pasakyti, kad kuo aukštesnis ir stambesnis esate, tuo didesnės snieglentės jums prireiks. Tačiau ši informacija – labai abstrakti, tad yra vienas svarbu matmuo, kuris suteiks daugiau konkretumo. Tai – jūsų kojos dydis. Taigi, jei jis yra didesnis nei 44,5, tai tokiu atveju jums ypač puikiai tiks WIDE tipo snieglentė.

Bet ir tai – dar ne viskas: siekiant išsirinkti idealiai tinkantį gaminį, jums reikėtų įvertinti ir dar vieną dalyką, tai – čiuožimo stilius. Svarbu pasakyti, kad, jei labiausiai mėgstate čiuožti tuoet, kai sniegas yra purus, tai jums labiausiai tiks Powder stiliaus riedlentė, na, o tuo atveju, jei mėgstate čiuožti greitai, o taip pat ne tik trasose bet ir už jų ribų, tai tuoet puikiai tiks Freeride stiliaus snieglentė.

Taigi, belieka tik atsakingai įvertinti šiuos kakcentus ir bus labai paprasta išsirinkti. Na, o pabaigai belieka tik pridurti, kad ne ką a-au svarbu yra ir tai, kur ruošiatė sįsigyti į gainį. Jūsų laukia iti įvairūs pasirinkimai – jei norite įsigyti vos per vieną dieną, rinkitės fizines parduotuves. Jei esate linkę šiek tiek palaukti ir norite turėti galimybę rinktis iš labai didelio pasirinkimo, tai internetinės parduotuvės puikiai tam tiks. Daugiau info apie laisvalaikį ir ne tik rasite http://www.4in.lt/laisvalaikis/snieglentes/.

manopomegiai.lt manotechnika.lt manotransportas.lt manovisuomene.lt pasauliomaistas.lt tiktarpmusu.lt tarpmusu.lt vaikas123.lt manobustas.net manomedicina.lt manokompasas.lt manoerotika.lt manomenas.lt manomarketingas.lt manomokslas.lt manoprekes.lt manosalis.lt manosportas.info manostatyba.info manoit.lt manoverslas.info mada123.lt spalvotaistorija.lt itbaze.lt justnet.lt tnews.lt kamtoreikia.lt cvpavyzdys.com weboaze.lt epbaze.lt toplaisvalaikis.lt seopaslaugosverslui.lt kasyraseo.info seosmegenis.lt interestingspace.com eksportuoju.lt
Scroll to Top