Sportas bėgimo takelis energija

Energetinių papildų nauda kasdieniam gyvenimui

Būna dienų, kai jau nuo paties ryto vos pavelkame kojas, neturime nuotaikos, niekur nenorime eiti. Ir dėl to nieko nuostabaus, nes pašėlęs gyvenimo ritmas, nesibaigiančios krūvos darbų bei įvairiausių užduočių užkrauna mums ant pečių nuolatinį nuovargį. Jo kasdien slegiamam žmogui nebetoli ir iki ilgalaikės depresijos. O už depresiją nėra baisesnės ligos, nes ji mums įkala į galvą ir jausmus, jog gyvenimas yra beprasmis. Tačiau to galima išvengti. Yra priemonė, kuri padės išvengti nuolatinio nuovargio bei visapusiško silpnumo. Tai energetiniai papildai.

Ko padeda išvengti energetiniai papildai?

Intensyviai dalyvaujant gyvenime, mus gali pradėti nervinti oro sąlygų kaita, sutrikti miego ciklas, apnikti kitokie geros nuotaikos dirgikliai. O tada kils pavojus mūsų imunitetui, plačiai atsivers vartai įvairiausio plauko ligoms. Tačiau nereikia pasiduoti panikai ar apatijai. Susigrąžinti prarastą energiją galima ne tik aktyviai leidžiant laiką gamtoje, sveikai maitinantis, bet ir reguliariai vartojant energinius maisto papildus. Tai išgelbės ir jūsų imunitetą, kuris jus apsaugos nuo nepageidaujamų ligų, tame tarpe ir užkrečiamųjų.

Kokie energetiniai preparatai padės atgauti jėgas, o kokie gali pakenkti?

Atgauti prarastas energijos atsargas padės tam skirti maisto papildai. Jų formos būna įvairios: ir šnypščiančios tabletės, ir inhaliatoriai. Šių preparatų sudėtyje dažniausiai būna žvalinančiu poveikiu pasižymintis ženšenis. Jis suteikia energijos, tačiau gali padidinti ir arterinį kraujo spaudimą. Todėl prieš renkantis vartoti šį papildą verta pasikonsultuoti su medikais. O jei pasirinksite šnypščiančias tabletes, įdėję jas į stiklinę ir užpylę vandeniu, galėsite pasimėgauti skaniu gėrimu, primenančiu limonadą.

Ne paslaptis, jog energiją norima susigrąžinti į pagalbą pasitelkus energinius gėrimus. Tačiau medikai perspėja, jog su jais reikia elgtis atsargiau, nes jie veikia lyg amerikietiški kalneliai. Iš pradžių, pakilus arteriniam kraujospūdžiui, užlieja energijos pliūpsnis, tačiau greitai vėl užgula išsekimas, tad organizmas vėl reikalauja tonizuojančios dozės. O tada jau atsiranda pavojinga sveikatai priklausomybė nuo tokių gėrimų.

Tad labiausiai tinka atgauti jėgoms augalinės kilmės medžiagos, iš kurių gaminami ginkmedžio, ženšenio ir česnako ekstraktai, padedantys palaikyti gerą sveikatos būklę, protinį ir fizinį darbingumą. Geležis, folio rūgštis ir kiti B grupės vitaminai padeda kraujyje išlaikyti tinkamą hemoglobino kiekį.

manopomegiai.lt manotechnika.lt manotransportas.lt manovisuomene.lt pasauliomaistas.lt tiktarpmusu.lt tarpmusu.lt vaikas123.lt manobustas.net manomedicina.lt manokompasas.lt manoerotika.lt manomenas.lt manomarketingas.lt manomokslas.lt manoprekes.lt manosalis.lt manosportas.info manostatyba.info manoit.lt manoverslas.info mada123.lt spalvotaistorija.lt itbaze.lt justnet.lt tnews.lt kamtoreikia.lt cvpavyzdys.com weboaze.lt epbaze.lt toplaisvalaikis.lt seopaslaugosverslui.lt kasyraseo.info seosmegenis.lt interestingspace.com eksportuoju.lt
Scroll to Top