TOP 5 dovanos sportuojantiems

Kartais išrinkti dovaną brangiam žmogui yra gana sudėtingas uždavinys. Savaime suprantama, jog norisi šio to ne banalaus, ne kasdienio, tačiau drauge reikalingo ir praktiško. Štai kodėl neretai renkantis dovaną siūloma atsižvelgti į dovanos gavėjo pomėgius bei gyvenimo būdą. Jei dovanosite šį tą, kas susiję su jo mėgiamomis veiklomis, tikėtina, jog neprašausite pro šalį. Tad šį kartą pateikiame TOP5 idėjas, ką padovanoti žmonėms, kurių gyvenime svarbią vietą užima sportas.

Treniruokliai
Jei turite didesnį biudžetą dovanai, tai treniruoklis gali būti šaunus pasirinkimas. Žinoma, įvertinkite, ar dovanos gavėjas turės namuose pakankamai vietos tokiam įrenginiui. Labai puikiu pasirinkimu gali tapti dviratis, elipsinis treniruoklis, bėgimo takelis ar pan.

Abonementas į sporto klubą
Jei dovanos gavėjas mėgsta lankytis sporto klube, tai tokia dovana tikrai bus praktiška. O galbūt dovanos gavėjas seniai svajoja pradėti treniruotes sporto klube, tačiau vis nesiryžta į tai investuoti? Nieko nelaukite – abonementas į sporto klubą neliks nepanaudotas!

Treniruotės su profesionaliu treneriu
Kiekvienas tiek pradedantis sportuoti, tiek jau pažengęs svajoja apie asmeninį trenerį. Todėl jei ieškote dovanos artimajam ar bičiuliui, kuris dievina sportą, tai treniruotės su asmeniniu treneriu bus įvertinta dovana.

Išmanioji apyrankė
Išmaniosios apyrankės ir išmanieji laikrodžiai sportuojantiems nepamainomi. Šie prietaisai ne tik labai kompaktiški, tačiau ir itin funkcionalūs: padeda lengvai stebėti treniruočių efektyvumą, matuoti širdies ritmą, skaičiuoti sudegintas kalorijas, nueitus žingsnius, nueitą atstumą, leidžia sekti miego kokybę ir atlieka daug kitų funkcijų. Sportuojantiems išmaniosios apyrankės bei išmanieji laikrodžiai suteikia motyvacijos, kryptingumo, padeda nenukrypti nuo siekiamų tikslų ir siekti aukštesnių sporto rezultatų.

Sporto drabužiai
Jei žinote dovanos gavėjo drabužių dydį, tai sporto apranga bus itin taikli dovana. Jei dovaną renkate šaltuoju metų laiku, puikiai tiks ir kokybiška termo apranga sportuojantiems lauke.

manopomegiai.lt manotechnika.lt manotransportas.lt manovisuomene.lt pasauliomaistas.lt tiktarpmusu.lt tarpmusu.lt vaikas123.lt manobustas.net manomedicina.lt manokompasas.lt manoerotika.lt manomenas.lt manomarketingas.lt manomokslas.lt manoprekes.lt manosalis.lt manosportas.info manostatyba.info manoit.lt manoverslas.info mada123.lt spalvotaistorija.lt itbaze.lt justnet.lt tnews.lt kamtoreikia.lt cvpavyzdys.com weboaze.lt epbaze.lt toplaisvalaikis.lt seopaslaugosverslui.lt kasyraseo.info seosmegenis.lt interestingspace.com eksportuoju.lt
Scroll to Top