Teniso stalas

Pagal kokius kriterijus pasirinkti teniso stalą?

Tenisas – įdomus žaidimas, žaidžiamas dviejų arba keturių žmonių su raketėmis ir kamuoliukais. Nedingstanti iš akiračio ir vis daugiau populiarumo sulaukianti sporto šaka – stalo tenisas. Stalo tenisas yra aktyvus žaidimas, kurį žaidžiant reikia turėti išlavintą koordinaciją, gerą sportinį pasirengimą, kadangi šis žaidimas reikalauja iš ties nemažai pastangų.

Kaip pasirinkti stalo tenisą?

Žmonės, kurie nusprendė, kad stalo tenisas yra jų žaidimas, turėtų pradėti teniso stalo paieškas nuo paties paprasčiausio dalyko – apsisprendimo kurį pasirinkti. Stalo teniso stalų yra įvairių rūšių, gamintojais tikrai pasistengė, kad net ir kiekvienas stalo tenisas turėtų tam tikras alternatyvas. Teniso stalai parduodami įvairiomis kainomis, tad kurį pasirinkti gali padėti nuspręsti tik profesionalai, žmonės kurie specializuojasi šioje srityje.

Lauko teniso stalas

Lauko teniso stalas yra statomas dažniausiai lauke, taip pat jį profesionalai pataria statyti ir patalpose, kuriose daug drėgmės, pavyzdžiui, garaže arba rūsyje. Dėl kokios priežasties? Lauko teniso stalas yra apsaugotas nuo drėgmės, nuo tiesioginių saulės spindulių, todėl stovėdamas ten, kur papuola lietus ar drėgmė, jis tikrai nesuges, nes yra ilgaamžis ir tam pritaikytas. Žmonės, kurie žaidžia stalo tenisą lauke, gali nepergyventi, kad ant jo pakliuvę saulės spinduliai atsispindės ir juos apakins, kadangi kiekvienas teniso stalas yra gaminamas iš matinės medžiagos, kuri sugeria saulės spindulius.

Vidaus teniso stalas

Vidaus teniso stalas yra ne toks atsparus ir apsaugotas kaip lauko, tačiau tai nereiškia, kad kažkuo blogesnis. Toks stalas laikomas normaliomis sąlygomis gali tarnauti tikrai daug metų, svarbiausia juo rūpintis, jį prižiūrėti ir nenaudoti netinkamomis sąlygomis. Kiekvienas vidaus teniso stalas yra gaminamas įvairių dizainų, todėl jų ir kaina skiriasi. Reikia pridurti, kad vidaus teniso stalai yra pritaikyti prie naujausių technologijų, todėl atitiks kiekvieno kliento lūkesčius.

Profesionalus teniso stalas

Profesionalus teniso stalas yra naudojamas profesionalų per įvairias varžybas, tačiau tai nereiškia, kad toks pats stalas negali stovėti mėgėjo namuose. Dažniausiai tokie stalai yra brangesni, kadangi gaminami iš kitokių medžiagų, nuo jų stalviršio kamuoliuko atšokimas yra geresnis, taip pat geresnės ir kitos savybės.

 

 

 

manopomegiai.lt manotechnika.lt manotransportas.lt manovisuomene.lt pasauliomaistas.lt tiktarpmusu.lt tarpmusu.lt vaikas123.lt manobustas.net manomedicina.lt manokompasas.lt manoerotika.lt manomenas.lt manomarketingas.lt manomokslas.lt manoprekes.lt manosalis.lt manosportas.info manostatyba.info manoit.lt manoverslas.info mada123.lt spalvotaistorija.lt itbaze.lt justnet.lt tnews.lt kamtoreikia.lt cvpavyzdys.com weboaze.lt epbaze.lt toplaisvalaikis.lt seopaslaugosverslui.lt kasyraseo.info seosmegenis.lt interestingspace.com eksportuoju.lt
Scroll to Top