Geriausios ausinės bėgiojimui 2020 metais

Mėgstate sportuoti ir aktyviai leisti laiką? Tai kodėl gi to nedaryti ir mėgaujantis jums patinkančia muzika. Dažnai parduotuvėse galima pamatyti įvairiausių dydžių ir rūšių ausinių, tačiau suprantama, kad maloniam ir patogiam sportui reikalingos kuo mažesnės ir kokybiškesnės ausinės, apie kurias galite paskaityti žemiau.

  1. Sony WF-1000XM3

Sony tai vieni stipriausių gerai žinomų gamintojų, kurie gali didžiuotis savo kuriamų įrenginių garso kokybe. Ne išimtis ir šios ausinės. Tai mažos, į ausis įstatomos, beveik nematomos ir nejuntamos ausinės, kurios veikia bevieliu ryšiu. Kuo šios ausinės pranašesnės už kitas tokio tipo ausines, tai, kad jos pasižymi itin aukšta išorinio garso nutildymo funkcija, todėl net ir bėgiojant vėjuotą dieną lauke, jūs girdėsite tik grojamą muziką. Taip pat priešingai nei kitos mažos ir belaidės ausinės, šios gali pasigirti galimybe klausyti muzikos be pertraukų net 6 valandas. Vienas iš minusų – kaina, kuri siekia net 200 eurų.

  1. Cambridge Audio Melomania 1

Tai gal mažiau žinomas, tačiau savo gerbėjų ratą jau tikrai turintis gamintojo vardas, kurio gaminami produktai tinka daugumos kišenei. Šios ausinės priešingai nei prieš tai minėtos neturi garso izoliavimo funkcijos, todėl esant vėjuotai dienai ar miesto triukšmui, kartu su muzika gali girdėtis ir pašaliniai garsai. Nepaisant to šis gamintojas gali pasigirti ilgai laikančia baterija, kuri leidžia klausytis muzikos be sustojimo net 9 valandas. Patogus valdymas leis kiekvienam nesunkiai prisijungti prie savo norimo įrenginio Bluetooth ryšio pagalba. Norintiems mėgautis šiomis ausinėmis neteks pakloti tokios didelės pinigų sumos kaip prieš tai, nes jų kaina siekia 100 eurų.

  1. Bose SoundSport Wireless

Tai vienas iš didžiausių garso industrijos gamintojų, kurie pasižymi inovatyviomis naujovėmis garso srityje. Įsigydami šio gamintojo įrenginius, būsite garantuoti, kad įsigijote kokybiško bei sveikatai nekenksmingas garso aparatūrą. Nei šimtis ir šios ausinės sportui. Jos tai pat yra belaidės ir todėl sportuoti tampa tikras malonumas, o tai daryti mėgaujantis muzika galima ištisas 6 valandas. Priešingai nei prieš tai minėtos ausinės, šios turi jungiamąjį raištelį, kurio dėka galėsite būti tikri, kad iškritus nors vienai ausinei, jų nepamesite. Kaip ir kiti šio gamintojo įrenginiai taip ir šis pasižymi ne itin palankia kaina, kuri siekia 180 eurų.

Taigi, norintiems sportuoti ir mėgautis gera ir kokybiška muzika rekomenduojama įsigyti specialias, mažas ausines, kurios pasižymi ne tik aukšta garso kokybe, bet ir patogumu. Šiuo metu rinkoje populiariausios yra belaidės ausinės, todėl gamintojai neriasi iš galvos kurdami kuo mažesnes bet talpesnes baterijas, kurios šiuo metu gali laikyti net iki 9h. 

manopomegiai.lt manotechnika.lt manotransportas.lt manovisuomene.lt pasauliomaistas.lt tiktarpmusu.lt tarpmusu.lt vaikas123.lt manobustas.net manomedicina.lt manokompasas.lt manoerotika.lt manomenas.lt manomarketingas.lt manomokslas.lt manoprekes.lt manosalis.lt manosportas.info manostatyba.info manoit.lt manoverslas.info mada123.lt spalvotaistorija.lt itbaze.lt justnet.lt tnews.lt kamtoreikia.lt cvpavyzdys.com weboaze.lt epbaze.lt toplaisvalaikis.lt seopaslaugosverslui.lt kasyraseo.info seosmegenis.lt interestingspace.com eksportuoju.lt
Scroll to Top