Kaip sėkmingai statyti lažybose?

Sporto lažybos dabar yra itin paplitusios. Įvairūs statybom skirti punktai, kuriuose renkasi įvairaus amžiaus žmonės, pradedant nuo 16 metų, baigiant suaugusiai žmonėmis. Tačiau ten paliekami dideli pinigai ir lažybos skirtos tik tiems, kurie gerai išmano sportą, jo sritis, moka analizuoti komandas. Atspėja tik laimės kūdikiai, kurie vėliau ar anksčiau visus pinigus pralošia. Bet tiek, kurie sugeba strategiškai statyti lažybose, tie ne tik turi gerą hobį, bet ir neretai tai tampa pagrindiniu pinigų šaltiniu.

Tačiau ką daryti tiems, kurie nori žaisti, tačiau neišmano visos sistemos? Duosime kelis patarimus, kaip reikia žaisti ,bei kaip statyti, kad pinigai eitų į jūsų kišenę, o ne lažybų kompanijos:

—Pirma, stenkitės kombinuoti atsargiai. Bet kombinuoti statymai yra vertingiausi bei gali išties atnešti sėkmės, ypač tuomet, kai statoma apgalvotai. Geriausia, kad kombinacija nebūtų per maža, tinkamiausia yra septynių ar net aštuonių įvykių kombinacija, pastačius kelis eurus. Jei viename statyme nepasisektų, tuomet yra didelė tikimybė, jog pasiseks kitame;
—Svarbu ir tai, kad po nepavykusio statymo nebandyti ir vėl atsilošti. Yra tokių žmonių, kurie supyksta už tai, jog pralošė lažybas ir prarado pinigus, todėl mano, jog dar kartą pastačius pinigai bus atlošti, bet ir vėl juos pralošia. To daryti negalima, visuomet visus statymus reikia apgalvoti, nes atgal kelio nėra, o pinigų švaistymas, tikrai nėra į naudą, kai jų nelaimi. Šaltas protas ir taktika — gali padėti išloti;
—Taip pat nereikia mėtytis prie vienos ar kitos sporto šakos, geriausia būti savo srities žinovu, kadangi galima greitai prarasti pinigus, statant tokioje sporto srityje, kur esate „žalias“.

Taigi, išvardinti patarimai yra pagrindiniai, svarbiausia kombinuoti, nestatyti tik iš sportinio intereso bei reikia žaisti tik toje srityje, kur tikrai galite žinoti, kad sėkmė jus neaplenks.

Scroll to Top