Biuro įranga

Kaip deginti kalorijas darbe?

Tikrai kiekvienas žino, kad sportas privalo būti neatsiejama žmogaus kasdienybės dalis. Jis reikalingas ne tik norint patobulinti kūno formas, bet ir dėl sveikatos. Apie sporto naudą kalbama daug ir galima kalbėti dar daugiau, bet svarbiausia paminėti, kad jis ypatingai reikalingas tiems, kurie dirba sėdimą darbą ir mažai juda.
Kodėl nesportuojam?
Jeigu sportuojate prieš darbą arba po darbo – puiku. Deja, tačiau daugelis atranda pasiteisinimą, kodėl negali to daryti. Vieni teisinasi tuo, kad nespėja pasirūpinti savimi, kadangi turi šeimą. Antri teigia turintys labai daug darbo, tretiems sportuoti vieniems nemalonu. Tokie pasiteisinimai dažniausiai kyla dėl baimės pradėti, iš nežinojimo, dėl to, kad drovu. Tad, kas trukdo sportuoti darbe?

Sportas darbo metu
Jeigu dirbate sėdimą darbą būtinai jo metu stenkitės pajudėti, tačiau, kaip tai daryti? Pateiksime keletą patarimą, kaip vis dėlto deginti kalorijas darbo metu.
1. Nepabijokite atsinešti į darbą sporto reikmenų. Įsigykite sportui darbe gumas, svarmenis, kuriuos galėsite pakilnoti pertraukėlių metu ar net per pietų pertrauką. Taip pat galite atsinešti kamuolį, kuriuo pakeisite kėdę ir tokiu būdu gerinsite savo pusiausvyrą bei treniruosite raumenis.
2. Išnaudokite biure esančią įrangą. Suprantama, kad darbe turite tam tikrą biuro įrangą, tokią kaip spausdintuvai, kompiuteriai ir panašiai. Nepabijokite jos išnaudoti tinkamai. Biuro įranga, pavyzdžiui, spausdintuvas, jį galite panaudoti atsispausdinę minimalų sporto planelį, kurio padedami galėsite laisviau sportuoti.
3. Sporto bendraminčiai – idealiausias variantas sportuojant darbe. Jeigu nutarėte sportuoti arba bent jau pajudėti darbo metu, pasiūlykite tą patį daryti ir savo kolegoms. Juk komandoje tai daryti ir smagiau, ir net rezultatyviau. Sportuodami su kolegomis, galite vienas kitą skatinti, vienas kitam priminti, kad laikas pasportuoti ir kartu tai darant atsiranda dar glaudesnis ryšys, tarpusavio supratimas ir pagarba.

Nebijokite sportuoti biure, jeigu tai sudėtinga daryti darbo metu, tiesiog pasivaikščiokite per pietų pertrauką, valgykite ar (jeigu įmanoma) dirbkite stovėdami. Išnaudokite sportui visus daiktus esančius aplink jus, patyrinėkite aplinką ir tikrai pamatysite kurią biuro įrangą galite panaudoti savo tikslams.

manopomegiai.lt manotechnika.lt manotransportas.lt manovisuomene.lt pasauliomaistas.lt tiktarpmusu.lt tarpmusu.lt vaikas123.lt manobustas.net manomedicina.lt manokompasas.lt manoerotika.lt manomenas.lt manomarketingas.lt manomokslas.lt manoprekes.lt manosalis.lt manosportas.info manostatyba.info manoit.lt manoverslas.info mada123.lt spalvotaistorija.lt itbaze.lt justnet.lt tnews.lt kamtoreikia.lt cvpavyzdys.com weboaze.lt epbaze.lt toplaisvalaikis.lt seopaslaugosverslui.lt kasyraseo.info seosmegenis.lt interestingspace.com eksportuoju.lt
Scroll to Top