Badmintono taisyklės

Badmintono taisyklės

Badmintonas yra vienas tų žaidimų, kuris kiekvienam iš mūsų gali atnešti labai daug naudos, todėl, jei jums vis dar kyla klausimas, ar jį verta žaisti, tai galite būti tikri, jog tai daryti iš tiesų verta. Būtent šis žaidimas padės jums lavinti reakciją ir judrumą, padailinti kūno linijas ir sustangrinti kūną. Visgi, dėmesį verta atkreipti į tai, kad visų pirma, norint žaisti šį žaidimą, reikia žinoti, kaip tai daryti. Taigi, jūsų dėmesiui – kviečiame susipažinti su šios žaidimo taisyklėmis. 

Žaidimas prasideda nuo burtų

Gali nuskambėti šiek tiek magiškai, tačiau verta žinoti, kad šis žaidimas paprastai prasideda nuo burtų. Na, o jie yra reikalingi tam, kad būtų galima išsiaiškinti kelis dalykus. Visų pirma, burtus tenka mesti tam, kad laimėjęs burtus asmuo, galėtų nuspręsti kelis dalykus. Pirma, ar jis pirmasis paduos arba priims padavimą; antra – kurioje aikštelės pusėje bus  pradėtas žaidimas. Na, o asmuo, kuriam burtai buvo ne tokie palankūs, turi priimti likusį sprendimą. 

Ką reikia žinoti apie taškų sistemą?

Taip pat svarbi yra ir taškų sistema. Visų pirma, verta pabrėžti, kad kiekvienas žaidimas turi 3 setus. Na, o setą laimi tas žaidėjas, kuris pirmasis surenka 21 tašką. Jeigu ant žemės nukrenta kamuoliukas. tuomet iš surinktų taškų skaičiaus yra atimamas 1 taškas. Na, o tuo atveju, jeigu rezultatas siekia 20 – 20, tuomet laimi tas, kuris pirmasis paeiliui pelno 2 taškus. 

Na, o pabaigai belieka tik pridurti, ir dar kelis svarbius akcentus. Visų pirma, reikia pasakyti, kad šis žaidimas negali būti žaidžiamas bet kokioje aplinkoje – jam yra reikalingi aikštelė, kuri turi tinkamas specifikacijas. Antra, žaidėjai taip pat turi pasirūpinti ir specialia, būtent šiam žaidimui tinkančia apranga ir avalyne bei, žinoma, žaidimo inventoriumi.

Aktyvus laisvalaikis yra ypač naudingas kiekvienam žmogui. Taigi, kuo dažniau aktyviai leiskite laiką ir mėgaukitės šio pasirinkimo nauda. 

manopomegiai.lt manotechnika.lt manotransportas.lt manovisuomene.lt pasauliomaistas.lt tiktarpmusu.lt tarpmusu.lt vaikas123.lt manobustas.net manomedicina.lt manokompasas.lt manoerotika.lt manomenas.lt manomarketingas.lt manomokslas.lt manoprekes.lt manosalis.lt manosportas.info manostatyba.info manoit.lt manoverslas.info mada123.lt spalvotaistorija.lt itbaze.lt justnet.lt tnews.lt kamtoreikia.lt cvpavyzdys.com weboaze.lt epbaze.lt toplaisvalaikis.lt seopaslaugosverslui.lt kasyraseo.info seosmegenis.lt interestingspace.com eksportuoju.lt
Scroll to Top