Kokius slidinėjimo kurortus verta aplankyti Italijoje?

Sportas yra daugeliui suprantamas dalykas kaip lankymasis sporto salėje, laisvalaikiu važinėjimas dviračiu ir bėgiojimas po apylinkes arba parkus. Sportas asocijuojasi su grožiu ir sveika gyvensena, kuomet išlavintas kūnas kalba pats už save, tame tarpe matomos sporto žvaigždės, dalyvaujančios ne tik vietinėse, bet ir tarptautinėse varžybose tampa idealu ir verčia susimąstyti. Reikia nepamiršti, kad sportui nėra sezonų, nes žiema yra puikus metas išbandyti žiemos sportą.

Žiemos sportas ekstremalams ir Itališkos kultūros gerbėjams tikrai sužadins smalsumą slidinėjimo kurortai Italijoje. Nors kas antras žmogus pasakys, kad Italija asocijuojasi jiems savo šiltais ir gerais orais ir makaronais, tačiau slidinėjimo ekstremalai gali drąsiai rėžti, kad Italija yra viena geriausių šalių, kur slidinėjimas jiems tas pats, kas lietuviams krepšinis. Italija garsėja tarptautinėmis slidinėjimo varžybomis, čempionatais ir dideliu turistų susidomėjimu.

Renkantis tarp slidinėjimo kurortų, verta atsižvelgti ir pasverti visas galimybes, nes būtent Italijoje galima išleisti tiek daug, tiek mažai pinigų geram poilsiui ir neišdildomiems įspūdžiams įtvirtinti. Italijoje tokių kurortų yra nemažai, o platus pasirinkimas leis apsispręsti čia apsilankyti ne tik dėl piniginių kaštų balanso, bet ir dėl papildomų pramogų ir lankytinų vietų. Slidinėjimo kurortai Italijoje yra ta vieta, kur žiemos sportu gali pasimėgauti net pradedantieji.

Livinjo slidinėjimo kurortas

Šis kurortas išlaiko savo balansą kainos ir kokybės atžvilgiu, todėl taupiems ir išrankiems žiemos sporto mėgėjams būtina apsilankyti būtent čia. Veiklos sau ras ne tik pažengę slidinėjimo mėgėjai, tačiau tai puiki vieta ir pradedantiesiems, nes yra slidinėjimo mokyklos, kurios padeda su slidėmis žengti pirmus saugius žingsnius. Nėra ko baimintis, nes trasos yra atitinkamai sužymėtos: raudona ir juoda spalvos skirtos gerai slidinėjantiems ir profesionalams, o likusios mėlynai pažymėtos trasos skirtos dar neįgudusiems. Livinjo kurorte taip pat galima praleisti likusi laisvalaikį sportiškai, važinėjant su sniego motociklais.

Livinjo slidinėjimo kurortas, kurio slidinėjimo trasos tęsiasi net iki 115 km, veikia nuo lapkričio pabaigos iki gegužės pradžios, todėl bet kada galima susiplanuoti idealią išvyką į Italijos slidinėjimo kurortus. Kas be ko, mūsų sportininkams galbūt tai nėra pats tinkamiausias atsipalaidavimo būdas, bet Livinjo kurorte veikia barai, kuriuose galima pasukčiauti ir paragauti Itališkų gėrimų, o norintiems atvežti draugams ir šeimos nariams suvenyrus – tai pati tinkamiausia vieta atostogoms.
Bormio slidinėjimo kurortas

Bormijo Alpių miestelis yra įsikūręs net 1225 m aukštyje, kai tuo tarpu įsikūrusios slidinėjimo trasos esančios nuo 1225 m iki 3000 m aukščio, kur bendroje visumoje siekia 200 km ilgio nei vienam turistui nepalieka abejonių, kad Bormio slidinėjimo kurortas yra tikras išbandymas pažengusiems slidinėjimo mėgėjams.Patys drąsiausi savo ištvermę išmėgins vienoje ilgiausioje trasoje, kurios ilgis siekia 10 km.

Tai yra tikras rojus, mėgstantiems ne tik lieti prakaitą sporto salėje, bet ir pirtyje. Bormio kurorte gausu SPA paslaugų, tad po ilgos ir pastangų reikalavusios dienos, galima palepinti save procedūromis, taip atgaunant jėgas kitiems slidinėjimo išbandymams. Jaunimui čia tikrai patiks, nes kurorte veikia naktiniai klubai ir barai, kur galima visapusiškai smagiai praleisti laiką.

Kastina d‘Ampecas slidinėjimo kurortas

Šis slidinėjimo kurortas įsikūręs tarp įvairovę žadančių kalnų ir meniškai išsidėsčiusių uolienų. Kastina d‘Ampecas, slidinėjimo kurortas Italijoje, yra viena romantiškiausių vietų, kur galima kartu su antrąja puse nuvykti ir mėgautis žiemos sportu drauge. Nors ir koks šis kurortas tinkamas keliauti su mylimu žmogumi, reikia įsitikinti, kad esančios trasos, kurios siekia apie 115 km, skirtos pažengusiems ir profesionalams. Save kaip sporto profesionalą išmėginti galima laipiojant po sudėtingai išsidėsčiusius ledynus ir uolienas.

manopomegiai.lt manotechnika.lt manotransportas.lt manovisuomene.lt pasauliomaistas.lt tiktarpmusu.lt tarpmusu.lt vaikas123.lt manobustas.net manomedicina.lt manokompasas.lt manoerotika.lt manomenas.lt manomarketingas.lt manomokslas.lt manoprekes.lt manosalis.lt manosportas.info manostatyba.info manoit.lt manoverslas.info mada123.lt spalvotaistorija.lt itbaze.lt justnet.lt tnews.lt kamtoreikia.lt cvpavyzdys.com weboaze.lt epbaze.lt toplaisvalaikis.lt seopaslaugosverslui.lt kasyraseo.info seosmegenis.lt interestingspace.com eksportuoju.lt
Scroll to Top