Masažiniai volai

Masažiniai volai – padės įveikti raumenų skausmą

Kasdienis raumenų skausmas po aktyvių treniruočių, sodo darbų, namo statybų jums pažįstamas? Kenčiate jį bent kelis kartus per mėnesį ir galvojate, kad tai visiškai normalu arba stengiatės jį pašalinti įvairių vaistų ar tepalų pagalba? Nusiraminkite, ne viskas išsprendžiama vaistais, o raumenų skausmą tikrai galima pašalinti greičiau nei praeina pats. Viena iš tokių priemonių – masažiniai volai.

Masažiniai volai – kas tai?

Masažiniai volai yra itin veiksminga priemonė, norint stimuliuoti ir atpalaiduoti raumenis. Ji skirta viso kūno raumenų masažui, tinkama naudoti tiek masažuoti kojoms, tiek rankoms, nugarai ar bet kuriais kitai kūno daliai, kurios raumenis skauda. Taip pat masažiniai volai tinkami tempimui ir net akupunktūrinių taškų stimuliacijai. Kaip galima matyti, šie nedideli volai turi išties nemažai privalumų, dėl kurių juos verta įsigyti.

Masažinių volų privalumai:

  • Atpalaiduoja viso kūno raumenis, todėl žmogus jaučiasi labiau pailsėjęs, jo nekankina ir nevargina didelis raumenų skausmas.
  • Raumenų skausmo sumažinimas. Jeigu jums skauda raumenis po treniruotės ar kitų fizinių darbų, tai būkite tikri, kad į pagalbą pasitelkę masažinį volą raumenų skausmą tikrai sumažinsite.
  • Masažinis volas padeda sumažinti raumenų sustingimą – itin naudinga tiems, kurie mažai juda, daug guli ar dirba sėdimą darbą.
  • Masažuojant tokio tipo volu tikrai pagerinsite audinių kraujotaką, nes šis prietaisas stimuliuoja kūną.
  • Pusiausvyros lavinimas – tai dar vienas iš masažinio volo privalumų.
  • Judrumo gerinimas irgi priskiriamas kaip masažinio volo privalumas.

Masažinių volų būna skirtingų formų ir spalvų. Kiekvienas tikrai turi galimybę pasirinkti tarp jų gausos. Kuris geriausias – atsakyti sunku. Tikriausiai tai priklauso nuo konkretaus atvejo. Jeigu sunku išsirinkti masažinį volą, tai prieš jį pirkdami pasitarkite su gydytojais, sporto treneriais ar tokius prietaisus parduodančiais specialistais.

Masažiniai volai kainuoja taipogi įvairiai. Galima rasti pirkti ir vos už kelioliką eurų, bet tikrai prekyboje yra iš už keliasdešimt. Kaina matomai priklauso nuo volo dydžio,  formos, medžiagos, iš kurios pagamintas volas, žinoma, ir nuo gamintojo.

Rūpinkitės savimi, savo ir šeimos narių sveikata, daugiau judėkite, nekęskite raumenų skausmų ir įsigykite masažinius volus.

 

manopomegiai.lt manotechnika.lt manotransportas.lt manovisuomene.lt pasauliomaistas.lt tiktarpmusu.lt tarpmusu.lt vaikas123.lt manobustas.net manomedicina.lt manokompasas.lt manoerotika.lt manomenas.lt manomarketingas.lt manomokslas.lt manoprekes.lt manosalis.lt manosportas.info manostatyba.info manoit.lt manoverslas.info mada123.lt spalvotaistorija.lt itbaze.lt justnet.lt tnews.lt kamtoreikia.lt cvpavyzdys.com weboaze.lt epbaze.lt toplaisvalaikis.lt seopaslaugosverslui.lt kasyraseo.info seosmegenis.lt interestingspace.com eksportuoju.lt
Scroll to Top