apsauginės kapos sportui

Kaip rūpintis dantimis sportuojant?

Sportuojantys dantims ir jų apsaugai turi skirti kur kas daugiau dėmesio nei tie, kurie yra fiziškai ne tokie aktyvūs. Tiesa, šįkart kalbama ne tik apie profesionalų sportą. Pavyzdžiui, boksininkus, kuriems dantų kapos sportui yra būtinos ir dažnai tampa vienintele galimybe džiaugtis gražiais, sveikais dantimis ir juos turėti apskritai. Arba bėgikus, kurie kasdien tai daro savo malonumui. 

O kaip dantis turi apsaugoti sportuojantys savo malonumui?

Kapos sportui

Kapos gali padėti apsaugoti dantukus sporto  metu. Kalbame tikrai ten tik apie boksą. Net ir labai intensyvaus bėgimo metu nėra sunku pargriūti ir prarasti priekinius dantis. Ne veltui kapas renkasi ne tik profesionalai, tačiau ir patys sau sportuojantys žmonės. Siūlome išbandyti ir jums. Taip, galbūt jokių nelaimių nenutiks, tačiau yra šansas, kad jos gali atkirsti. Apsauga niekada nedaro gėdos.

Gerkite vandenį

Dažniausiai aktyviai sportuojantys žmonės praranda labai daug vandens, kuris reikalingas visam kūnu ir tuo pačiu burnos ertmei. Štai todėl rekomenduojame gerti vandenį kuo dažniau ir tu pačiu ypač tai daryti sporto metu. Taip pavyks pašalinti minkštasias apnašas ir tuo pačiu džiaugtis sveikais dantukais.

Vitaminai

Sportininkai, kaip jau minėjome, labai daug prakaituoja, tad jiems svarbu tinkamai aprūpinti savo kūną reikalingomis medžiagomis.  Geriausia papildomai vartoti vitaminus, įvairiausius kompleksus, kurie skirti būtent fiziškai aktyviems. Tokiu atveju reikalingas medžiagas gaus visas kūnas ir tuo pačiu dantukai.

Reguliarus apsilankymas pas specialistus

Ir jokio skirtumo, ar sportuojate, ar ne, tačiau reguliariai lankytis pas odontologą yra būtina. Jis ne tik pastebės galimas problemas, kurios dar nėra didelės, tačiau taip pat su jomis labai sėkmingai susitvarkys. Tokiu atveju galėsite šypsotis labai plačiai, kadangi nuosavi dantukai bus labai gražūs ir tuo pačiu sveiki. Tokie, kokių norisi ne tik sportininkai, tačiau visi žmonės.

Saugokite savo dantukus skirtingais būdais, naudokite kompleksinius jų tvarkymo variantus. Tokiu atveju implantavimo paslaugos Jums nebus niekada reikalingos.

Daugiau informacijos, kaip bendrai rūpintis savo gražia šypsena rasite apsilankę https://miestonaujienos.lt/dantu-prieziura-kur-mitai-o-kur-tiesa/

manopomegiai.lt manotechnika.lt manotransportas.lt manovisuomene.lt pasauliomaistas.lt tiktarpmusu.lt tarpmusu.lt vaikas123.lt manobustas.net manomedicina.lt manokompasas.lt manoerotika.lt manomenas.lt manomarketingas.lt manomokslas.lt manoprekes.lt manosalis.lt manosportas.info manostatyba.info manoit.lt manoverslas.info mada123.lt spalvotaistorija.lt itbaze.lt justnet.lt tnews.lt kamtoreikia.lt cvpavyzdys.com weboaze.lt epbaze.lt toplaisvalaikis.lt seopaslaugosverslui.lt kasyraseo.info seosmegenis.lt interestingspace.com eksportuoju.lt
Scroll to Top