Norintiems sulieknieti ne tik sportuojant

Lieknėjimo procesas yra gana sunkus dalykas tiek fiziškai, tiek dvasiškai. Sportuojančios moterys siekia turėti liekną taliją ir tvirtus raumenis, nepaliekant tirpti nereikalingoms kūno dalims, išlaikant visas šių dienų gražios figūros proporcijas.

Daug prežąsčių lemia noras numestį svorį, pavyzdžiui:
1. nepasitenkinimas savo išvaizda;
2. bandos jausmas arba mada;
3. patyčios ir patiriamas psichologinis spaudimas;
4. noras pakeisti savo gyvenimą kardinaliai;
5. siekis išsiskirti iš kitų;
6. noras patikti savo partneriui;
7. noras patikti sau;
8. antsvorio problemos ir visos su tuo susijusios ligos.

Sportas ir sveika mityba

Pasiryžus sulieknėti, svarbu nepamesti nei sporto, nei sveikos mitybos ir neveikti pavieniui. Vien tik sportuojant galima tik dalinai pastiprinti raumenis, o tik sveikai maitinantis galima sulieknėti ir subliukšti. Tinkamai parinkta dieta ir sporto programa padės greičiau ir efektyviau pasiekti norimus rezultatus. Nesilaikant tinkamo mitybos plano sportuojant, grožis gali brangiai kainuoti: atsiranda sveikatos problemoms ir patiriamas didelis nuovargis.

Kaip palengvinti savo kelią lieknos ir dailios figūros link?

Kaip būvo minėtina, sportas ir sveika mityba yra du neatsietini dalykai, norint turėti pritenkiančią figūrą. Labai svarbu pasirinkti tinkamą mitybos planą, nes pasirinkus bet kokį, galimos sveikatos problemos, bėrimas, ir žinoma, nepageidajama alergija. Tokiu atveju reikia kreiptis pas savo srities specialistus. Gydytojas dietologas Vilniuje padarys reikiamus tyrimus, norint išsiaiškinti, kokio mitybos plano reikia konkrečiam žmogui. www.dietoscentras.lt galima rasti visą reikiamą informaciją, kodėl reikalingas dietologas ir jo paslaugos. Dietos centras priema žmogų ir atkreipia dėmesį į jo fizinę būklę, bei vidinę savijautą. Gydytojas dietologas padeda atsikratyti kompleksų netaikant paguodos terapijos, bet padedant įgyvendinti svajones ir tikslus. Dailios figūros savininkės žino, ką reškia dietologas ir jo pagalba.

Kiek kainuoja dietologo konsultacija?

Vilniaus dietos centras gali pasigirti ne tik geriausiais specialistais, bet ir konkurencingomis paslaugų kainomis rinkoje. Klaidingas vyraujantis nusistatymas, kad sveikas maistas yra brangus. Dietos centras užtikrina tiek paslaugų kainų, tiek mitybos planų sudarymą neišleidžiant kruvos pinigų, nes jie gali parinkti tokią mitybos programą, kad maisto produktai bus nebrangūs, bet racione itin vertingi. Lieknėkime, matydami realius rezultatus, kartu su dietoscentras.lt.

manopomegiai.lt manotechnika.lt manotransportas.lt manovisuomene.lt pasauliomaistas.lt tiktarpmusu.lt tarpmusu.lt vaikas123.lt manobustas.net manomedicina.lt manokompasas.lt manoerotika.lt manomenas.lt manomarketingas.lt manomokslas.lt manoprekes.lt manosalis.lt manosportas.info manostatyba.info manoit.lt manoverslas.info mada123.lt spalvotaistorija.lt itbaze.lt justnet.lt tnews.lt kamtoreikia.lt cvpavyzdys.com weboaze.lt epbaze.lt toplaisvalaikis.lt seopaslaugosverslui.lt kasyraseo.info seosmegenis.lt interestingspace.com eksportuoju.lt
Scroll to Top