Niekaip nepavyksta pašalinti riebalų pilvo srityje? Tuomet rinkis riebalų šalinimo operaciją

Kai kuriais atvejais, net jei sportuojame ir prižiūrime save, susitvarkyti su tam tikromis kūno vietomis būna sudėtinga. Tokios vietos dažniausiai vadinamos probleminėmis ir tai yra: pilvas, šlaunys, sėdmenys bei žastai.
Tačiau šiandien pašnekėsime apie pilvą ir priežastis dėl kurių gali būti sunku jį išlaikyti norimos formos. Daugelis mūsų pasvajoja apie plokščią ir stangrų pilvą, bet vietoj to turi apvalų kamuolėlį, net jei visos kitos kūno dalys yra gana lieknos. Kai kuriais atvejais būna taip, kad žmogus ilgą laiką džiaugiasi plokščiu, arba bent lygiu pilvuku ir štai ilgainiui pilvo forma pakinta, nors, rodos, mityba ir fizinis krūvis išlieka tokie patys. Kodėl taip atsitinka?

riebalų nusiurbimas

Pilvo forma pakisti gali dėl:

  • sulėtėjusios medžiagų apykaitos;
  • vartojamų vaistų, pavyzdžiui, hormonų;
  • po nėštumo;
  • netekus daug svorio;
  • sumažėjusio judrumo;

Po nėštumo dažnai pilvas netenka pilvo tonuso, nes tarpas tarp raumenų ir odos tampa itin didelis. Taigi, sportas šiuo ir kai kuriais kitais atvejais sunkiai padeda. Tuomet ką daryti? Galima rinktis riebalų nusiurbimo operaciją.
Riebalų nusiurbimas (liposukcija) – riebalų pašalinimas (nusiurbimas) nuo probleminių vietų, siekiant pakoreguoti kūno formas. Svarbu paminėti, kad riebalų nusiurbimas nepadės Jums numesti svorio (jei Jūsų tikslas tik toks), šios operacijos esmė pakoreguoti esamas formas. Vadinasi, geriausių rezultatų pasiekia tie, kurių kūno sudėjimas yra vidutinis ir kuriems reikia „sutvarkyti“ problemines kūno vietas. Šios operacijos efektas (jei laikomasi tam tikrų gydytojo paskirtų reikalavimų) yra ilgalaikis.

riebalų nusiurbimas

Tad, jei jaučiate, kad su kūno riebalais kovoti sportu ir dieta Jums labai sunku, rinkitės alternatyvą – riebalų nusiurbimo procedūrą.

Scroll to Top