kreatinas

Sporto papildas kreatinas — intensyvi treniruotė ir greitas raumenų masės augimas

Sporto papildus vartoja daugelis sportininkų ir sporto entuziastų. Vieni juos vartoja norėdami atsikratyti nepageidaujamų kilogramų, kiti — norėdami padailinti kūno linijas ir padidinti raumenų masę. Tam, kad norimas tikslas būtų pasiektas būtina pasirinkti tinkamus sporto papildus. Raumenų atstatymui ir kūno masės didinimui patariama vartoti maisto papildus su kreatinu. Šiuo metu tai yra vienas populiariausių sporto papildų, skirtų raumenų masės auginimui.

Kreatinas — medžiaga, vaidinanti svarbų vaidmenį energijos gamyboje. Kreatinas padidina fosfokreatino atsargas raumeniniuose audiniuose. Kuo daugiau fosfokreatino yra jūsų raumeniniame audinyje, tuo ilgiau ir intensyviau galite treniruotis. Paprastai tariant, kreatinas suteikia papildomą dozę energijos, todėl galite kartoti savo pratimus net keletą kartų iš eilės ir nejausti didelio nuovargio. Vartojant kreatino papildus greitai didėja raumenų apimtys. Pradėjus vartoti kreatiną, svorio padidėjimas jaučiamas jau po keleto dienų. Dažniausiai šis reiškinys vadinamas „vandeniniu svoriu“. Tai atsitinka dėl kreatino savybės audiniuose kaupti vandenį. Norint greitai padidinti raumenų masę, rekomenduojama vartoti po 20-25g. per dieną, padalinus juos į dar mažesnes dozes penkioms dienoms.

Kreatino nauda yra tikrai neabejotina. Vienas didžiausių šio sporto papildo privalumų yra padidėjęs kreatino fosfato kiekis žmogaus organizme. Šio papildo veiksmingumas labai greitas, todėl neretai jį vartoja komandinio sporto atstovai ar žmonės užsiimantys itin intensyviu sportu. Kreatinas mėgiamas sportininkų dėl ketetos savybių: jis suteikia žymiai didesnį energijos kiekį, todėl treniruotė gali trukti ilgiau ir būti intensyvesnė; šis papildas pagreitina raumenų atsistatymą treniruotės metu ir po jos, todėl sportuojantysis nesijaučia pavargęs ar praradęs jėgas; vartojant papildą akivaizdžiai padidėja kūno masė, išryškėja raumenys, todėl lengva pastebėti kūno pokyčius ir užfiksuoti rezultatus. Galiausiai, kreatinas yra visiškai natūralus produktas! Tinkamas kreatino vartojimas nepakenks sveikatai, bet atvirkščiai, leis džiaugtis norimais pasiekimais.

manopomegiai.lt manotechnika.lt manotransportas.lt manovisuomene.lt pasauliomaistas.lt tiktarpmusu.lt tarpmusu.lt vaikas123.lt manobustas.net manomedicina.lt manokompasas.lt manoerotika.lt manomenas.lt manomarketingas.lt manomokslas.lt manoprekes.lt manosalis.lt manosportas.info manostatyba.info manoit.lt manoverslas.info mada123.lt spalvotaistorija.lt itbaze.lt justnet.lt tnews.lt kamtoreikia.lt cvpavyzdys.com weboaze.lt epbaze.lt toplaisvalaikis.lt seopaslaugosverslui.lt kasyraseo.info seosmegenis.lt interestingspace.com eksportuoju.lt
Scroll to Top